Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana kevään yhteishaussa
Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta

Italian kieli -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Italian kieltä opetetaan monissa yliopistoissa ympäri maapalloa. Maailmanlaajuisesti italia on viidenneksi opetetuin ei-kansallinen kieli englannin, ranskan, espanjan ja saksan jälkeen. Italian kieli on myös erittäin molemminpuolisesti ymmärrettävää espanjan ja portugalin kanssa.

Italian oppimisesta on hyötyä myös muiden romaanisten kielten opiskelussa. Erityisesti suomalaisille italian kielen alkeet on helpompi oppia kuin monien muiden romaanisten kielten, sillä italiaa puhutaan ja äännetään lähes samalla tavalla. Kieliopista löytyy kuitenkin monia kiemuroita haasteita kaipaaville.

Italian kielen opiskelu yliopistossa

Italian kielen opiskelun tarkoituksena on antaa opiskelijoille hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä perehdyttää heidät Italian kirjallisuuteen, historiaan ja kulttuuriin. Opinnoissa tutustutaan usein lisäksi myös kielen kehitykseen, italialaiseen kielentutkimukseen sekä klassiseen kirjallisuuteen.

Italiaa opiskellut työelämässä

Työelämään sijoittuminen riippuu pitkälti opintovalinnoista sekä omista kiinnostuksen kohteista. Kieliä yliopistotasolla opiskelleet työskentelevät usein esimerkiksi kielten opettajina, kääntäjinä, tulkkeina tai tutkijoina. Monenlaisia kielten ja kulttuurien tuntemusta vaativia tehtäviä löytyy myös kaupallisella sekä tiedotus- ja matkailualalla. Työelämässä vieraan kielen osaaminen on usein tärkeä kilpailutekijä.

italian kieli

Vertaile koulutuksia