Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan.

Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan yhteistyökeskittymäksi, ja Aalto yhdeksi Euroopan kansainvälisimmistä yliopistoista.

Aalto-yliopistossa on kuusi koulua, joissa on yhtensä noin 12 000 opiskelijaa ja 4 000 työntekijää, joista lähes 400 on professoreita. Kampus sijaitsee Otaniemessä. Yliopistossa on toimintaa myös muissa toimipisteissä, esimerkiksi Mikkelissä toimii kansainvälinen International Business- kandidaattiohjelma.

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Arkkitehtuuri Espoo
Automaatio ja robotiikka Espoo
Bachelor's Programme in Design Espoo
Bachelor's Programme in Science and Technology | Data Science Espoo
Bachelor's Programme in Science and Technology | Digital Systems and Design Espoo
Bachelor’s Programme in Science and Technology | Chemical Engineering Espoo
Bachelor’s Programme in Science and Technology | Computational Engineering Espoo
Bachelor’s Programme in Science and Technology | Quantum Technology Espoo
Kuvataidekasvatus Espoo
Maisema-arkkitehtuuri Espoo
Master's Programme in Accounting Espoo
Master's Programme in Advanced Energy Solutions | Industrial Energy Processes and Sustainability Espoo
Master's Programme in Advanced Energy Solutions | Sustainable Energy Conversion Processes Espoo

Näytä kaikki

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 18 arviointiin

Iso Masa
Kirjoitan arvostelun Kiinteistötekniikan pääainesuuntautumisen näkökulmasta. Kyseistä pääainetta voi suositella vain yhdessä tapauksessa: Tiedät, että sinulle järjestyy työpaikka Maanmittauslaitokselta. Pääaineen työnäkymiä on liioiteltu rankasti. Valmistuin kiitettävin arvosanoin 2011, ja olen saanut useista sadoista työhakemuksista huolimat...
Näytä kokonaan
Sonja
Olen ollut todella tyytyväinen kauppiksen viestinnän koulutusohjelmaan. Opetuksen taso on korkea (tiedän ettei näin ole kaikissa kauppiksen koulutusohjelmissa) ja luennoilla keskustellaan paljon. Mielestäni koulu valmentaa hyvin työelämään.