Kandi- ja maisteriohjelmat

Elektroniikka ja sähkötekniikka

Aalto-yliopisto, paikassa Espoo
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Elektroniikka ja sähkötekniikka

Sähkön ja elektroniikan merkitys elämässämme on valtava. Päivittäisessä elämässämme emme sitä välttämättä edes huomaa, mutta häiriötilan sattuessa yhteiskunta voisi seisahtua täydellisesti. Lisäksi sähkötekniikan potentiaali esimerkiksi terveysteknologian kehityksessä, ympäristön analysoinnissa, tiedonsiirrossa ja siirtymässä kohti puhtaampia energiaratkaisuja on valtava. Aalto-yliopiston Elektroniikan ja sähkötekniikan hakukohde tarjoaa kunnianhimoisille opiskelijoille laajat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan alan huippujen johdolla. Opiskelijoiden uranäkymät ovat monipuoliset: alan osaamiselle löytyy kysyntää niin teollisuudessa kuin muuallakin yhteiskunnassa, ja ohjelmasta valmistuneet pääsevät rakentamaan vastuullisempaa ja älykkäämpää yhteiskuntaa.

Opinnot tähtäävät diplomi-insinöörin tutkintoon, ja jo kandidaattivaiheessa opiskelija saa valmiuksia tarttua teknisten ratkaisujen kehittämisessä ja suunnittelussa eteen tuleviin haasteisiin. Tutkinto tarjoaa myös vankat ohjelmointitaidot, joita voi soveltaa elektroniikan ja sähkötekniikan ongelmien ratkaisemisessa. Akateeminen koulutus antaa kyvyn arvioida kriittisesti tieteellistä tietoa ja pohtia tekniikan vaikutusta yhteiskuntaan ja ympäröivään maailmaan.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri 

Aalto-yliopisto
Otakaari 1
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...

Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu