Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaalipsykologia, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kuopio
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Sosiaalipsykologia, maisteriohjelma

Tavoite

Jotta voit hakea sosiaalipsykologian maisterikoulutukseen, tulee sinulla olla suoritettuna joko alempi tai ylempi yliopistotutkinto. Katso tarkemmin valintaperusteet Hakuopas. Sekä yhteiskuntatieteiden kandidaatin että yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoihin johtavaan viisivuotiseen koulutukseen tulee hakea Sosiaalitieteet, Kuopio -hakukohteen kautta.

Yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon sosiaalipsykologian pääaineessa suorittaneella on syvällistä tietoa sosiaalipsykologian teoriaperinteistä sekä valitsemistaan tutkimus- ja sovellusalueista. Hän kykenee tuottamaan uutta sosiaalipsykologista tietoa sekä toimimaan sosiaalipsykologista asiantuntemusta vaativissa työtehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella yhteiskuntatieteiden opinnoissa pääsee pohtimaan hyvinvoinnin yhteiskunnallisia ulottuvuuksia ja hankkimaan niihin liittyvää osaamista. Opinnot johtavat yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoon. Sosiaalipsykologiassa tutkitaan ihmisen minuuden yhteiskunnallista ja kulttuurista muodostumista, ihmisten välistä vuorovaikutusta sekä ryhmien, organisaatioiden ja yhteisöjen toimintaa. Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden laitoksen tutkimuspainotusten mukaisesti erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät kysymykset.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteiskuntatieteiden maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio