Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arkkitehdin maisterikoulutus

Tampereen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Tampere
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Arkkitehdin maisterikoulutus

Tavoite

Arkkitehdin koulutuksessa yhdistyvät tekninen, taiteellinen ja tieteellinen osaaminen. Arkkitehdin kaksivuotinen koulutus muodostaa viisivuotisen koulutuskokonaisuuden yhdessä arkkitehtuurin tekniikan kandidaatin tutkinto-ohjelman tai vastaavan koulutuksen kanssa.

Arkkitehdin tutkinto täyttää EU:n ammattipätevyysdirektiivin asettamat tavoitteet ja vaatimukset arkkitehtien koulutukselle. Korkeatasoinen koulutus antaa hyvät valmiudet käytännön luovaan ja haasteelliseen suunnittelutyöhön, mutta valmistaa laaja-alaisuudellaan myös mm. erilaisiin johto- ja kehitystehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnot koostuvat pääosin arkkitehtuurin alan opinnoista jotka sisältävät tasapuolisesti sekä teoreettista että käytännön arkkitehtikoulutusta.

Arkkitehtiopiskelijat ja henkilökunta muodostavat tiiviin yhteisön, jossa opiskelu on mukavaa ja välitöntä. Opetus on monimuotoista ja oppimisympäristö moderni.

Arkkitehtuurin opiskelu on ennen kaikkea tekemällä oppimista. Opinnot muodostuvat suurelta osin luennoista sekä erilaisista yksilö- ja ryhmätyönä tehdyistä suunnittelutehtävistä. Käytännönläheiset erikoiskurssit, opintomatkat kotimaahan ja ulkomaille sekä opiskelijakilpailut tuovat vaihtelua opiskeluun.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Arkkitehti

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat Tampereen korkeakouluyhteisön. Korkeakouluyhteisön yhteinen nimi on Tampereen yliopisto. Uusi korkeakouluyhteisö aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät ja yliopiston sekä ammattikorkeakoulun yhteistyö tiivistyi. Uusi yhteisö yhdistää muun...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen yliopisto

Kalevantie 4
33014 Tampere