Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Yhteenveto
3+2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Oulu
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Video

Jenni Jousi opiskelee arkkitehtuuria neljättä vuotta Oulun yliopistossa. Jousi kertoo, että opiskelu on luovaa ja teknistä sekä samalla hyvin käytännönläheistä. Tulevaisuuden työtehtäviin vaikuttaa vahvasti omat mielenkiinnon kohteet.

   

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuurin keskiössä on aina ihminen. Arkkitehtuurin avulla parannetaan ihmisten hyvinvointia rakentamalla ympäristöstä mahdollisimman terveellinen ja mielekäs paikka, joka kunnioittaa ihmisten tarpeita, tavoitteita ja unelmia kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  • Maailman pohjoisin arkkitehtikoulu.
  • Koulutus antaa monipuoliset tiedot ja taidot rakennusten, kaupunkitilojen ja yhdyskuntien suunnitteluun.
  • Opetuksen erityisalana on muuttuva pohjoinen rakennettu ympäristö.

Rakennetun ympäristön asiantuntijaksi innovatiivisesti ja kestävästi

Arkkitehtuurin tutkinto-ohjelma tarjoaa sinulle monipuoliset tiedot ja taidot rakennusten, kaupunkitilojen ja yhdyskuntien suunnitteluun. Kasvat innovatiiviseksi rakennetun ympäristön erikoisosaajaksi eettisesti, ekologisesti ja kestävästi.

Opiskelijana opit huolehtimaan muun muassa ympäristön tilasta, viihtyisyydestä, asuttavuudesta ja ympäröivästä luonnosta. Opit tuntemaan kestävän kehityksen periaatteet ja rakennusmateriaalien ympäristövaikutukset, ja sinusta kasvaa puurakentamisen asiantuntija ja estetiikan osaaja. 

Oulussa sijaitsee maailman pohjoisin arkkitehtikoulu. Opetuksen erityisalana on muuttuva pohjoinen rakennettu ympäristö. Sinua kannustetaan löytämään omat vahvuusalueesi monipuolisessa tutkinto-ohjelmassa. Kandidaatin tutkinnon opetusalat ovat arkkitehtuurin historia ja korjaussuunnittelu, nykyaikainen arkkitehtuuri, rakennussuunnittelu sekä yhdyskuntasuunnittelu.

Tiimityöskentelyä ja kädentaitoja

Opintosi perustuvat pitkälti henkilökohtaiseen ohjaukseen, ja pääset kartuttamaan erityisosaamista ja kädentaitoja tekemällä harjoitustöitä sekä itsenäisesti että ryhmätyönä. Opintojesi edetessä pääset käyttämään myös digitaalisia suunnittelutyökaluja. Oulun yliopiston tasokkaassa arkkitehtuurin yksikössä vallitsee rento ja lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa tiiviin tiimityöskentelyn. 

Valmistuttuasi sinulla on erinomaiset valmiudet työskennellä monipuolisissa tehtävissä kaikkialla maailmassa. Voit työllistyä esimerkiksi yksityiseen suunnittelutoimistoon, kunnalle tai valtiolle. Arkkitehtina olet monen näkökulman ja osatekijän ammattilainen, jonka työkenttään vaikuttavat yhteiskunta, ekologia, talous ja tekniikka.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

  • Tekniikan kandidaatti
  • Arkkitehti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arkkitehtuuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun yliopisto | University of Oulu

Oulun yliopisto | University of Oulu

Oulun yliopisto | University of Oulu

"Oulu ei ehkä ole New York, mutta täältä voi tulla kovempaa porukkaa. Näillä leveysasteilla tarvitaan tietynlaista asennetta. Meillä sekä tieteen tekeminen että opiskelijaelämä hoidetaan tinkimättömällä pohjoisen tyylillä. Ja sitä joko rakastaa tai sitten oppii rakastamaan. Asenne voi olla yhtä tärkeää...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun yliopisto | University of Oulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun yliopisto | University of Oulu

Pentti Kaiteran katu 1
90014 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.oulu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Arkkitehtuuri täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: