Kandi- ja maisteriohjelmat

Maisema-arkkitehtuuri

Aalto-yliopisto, paikassa Espoo
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Maisema-arkkitehtuuri

Maisema-arkkitehdit suunnittelevat yhteisen ympäristömme tilan ja maan käyttöä tavoitteenaan ekologinen ja sosiaalinen kestävyys. He ovat luovia ongelmanratkaisijoita, joita ohjaa halu edistää ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Maisema-arkkitehtuurin opintoihin sisältyvät luonnontieteet, taideaineet, humanistiset ja tekniset aineet rakentavat kokonaisvaltaista ymmärrystä ympäristöjen suunnitteluun vaikuttavista tekijöistä. Osallistuminen monialaisiin työryhmiin auttaa maisema-arkkitehteja tulkitsemaan ja viestimään erilaisista tilan ja maiseman käytön tarpeista.

Kandidaatin tutkinto antaa valmiudet toimia avustavissa ammatillisissa tehtävissä ja jatkaa maisteriopintoihin, joista valmistuessaan opiskelija saa maisema-arkkitehdin pätevyyden. Aalto-yliopiston maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelma on alan ainoa yliopistotasoinen koulutus Suomessa.

Alan opinnot tarjoavat sinulle tilaisuuden kehittyä ammattilaiseksi työssä, jossa voit edistää konkreettisesti sekä esteettisiä että sosiaalisia ja ympäristöllisiä arvoja!

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja maisema-arkkitehti

Aalto-yliopisto
Otakaari 1
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...

Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu