Itsenäiset maisteriohjelmat

Koulutusteknologian maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Koulutusteknologian maisteriohjelma

Opiskelussa korostuu tietotekniikan ja oppimisen teorian sekä käytännön yhteys, ja opintoihin sisältyy käytännön harjoittelua. Koulutusteknologian asiantuntijana tekee merkityksellistä, vahvasti tulevaisuuteen suuntautuvaa ja vaikuttavaa työtä, joka on monipuolista ja haastaa joka päivä myös oppimaan uutta – niin teknologiasta kuin oppimisesta.

Opinnot koostuvat pääasiassa koulutusteknologian opinnoista, jotka on mahdollista suorittaa joustavasti, itsenäisesti ja monimuotoisesti. Aineenopettajan opintosuuntaan kuuluvat pakolliset opettajan pedagogiset opinnot. Lisäksi opintoihisi sisältyy valinnaisia muiden aineiden opintoja. Tutkintoon kuuluu myös yleisopintoja, jotka antavat sinulle valmiuksia tiedeyhteisössä ja työelämässä toimimiseen. Osan opinnoista voit suorittaa ulkomailla opiskelijavaihdon aikana.

Koulutusohjelmassa voi suuntautua erillisen soveltuvuuskokeen kautta yleissivistävien oppilaitosten tietotekniikan aineenopettajan tehtäviin, jolloin tutkintoon sisältyy opettajan pedagogiset opinnot sekä valinnaisia muiden opetettavien aineiden opintoja. Tietotekniikan aineenopettajat sijoittuvat opettajiksi perusopetuksen 7.–9. luokille, lukioihin, ammatillisiin oppilaitoksiin, vapaaseen sivistystyöhön sekä korkeakouluihin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutusteknoligian maisteriohjelmaan valitaan 15 uutta opiskelijaa suorittamaan filosofian maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu