Kandi- ja maisteriohjelmat

Teknillinen psykologia

Aalto-yliopisto, paikassa Espoo
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Teknillinen psykologia

Teknillinen psykologia syntyi tarpeesta kouluttaa entistä laaja-alaisempia osaajia maailman monisyisten ongelmien tutkimiseen ja ratkaisujen löytämiseen. Opinnoissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla psykologia ja vahva insinööritieteiden pohja. Opiskelijat saavat valmiudet työskennellä aikamme kiehtovimpien haasteiden eturintamassa – olla esimerkiksi tasa-arvoistamassa teknologia-alaa ja tekemässä teknologisten innovaatioiden suunnittelusta entistä ihmisläheisempää.

Pääaine tekee tiivistä yhteistyötä Aalto-yliopiston Tietotekniikan laitoksen tutkimusryhmien kanssa. Ensiluokkainen tutkimus ja opetus takaavat, että ohjelmasta valmistuneilla on:

  • Vahva ymmärrys psykologiasta ja sen eri tutkimussuunnista. Opetussuunnitelman painopistealueita ovat kognitiivinen, biologinen ja sosiaalipsykologia.
  • Kyky soveltaa teoriaa todellisten ongelmien tunnistamiseksi ja ratkaisemiseksi eri aloilla. Ihmisen käyttäytymisen perusteellinen ymmärtäminen on välttämätöntä uusien teknologioiden kehittämisprosesseissa.
  • Vahvat teknillis- ja matemaattis-luonnontieteelliset taidot. Opiskelija saa vahvan perustan matematiikassa, mallinnuksessa, data-analyysissä ja tutkimusmenetelmissä sekä hallitsee näiden soveltamiseksi tarvittavat ohjelmointitaidot.
  • Ymmärrys luovuuden, kestävän kehityksen ja yrittäjyyden merkityksestä alalla. Aalto-yliopistosta saa erinomaiset edellytykset lähteä esimerkiksi kasvuyrittäjäksi.
  • Valmiudet syventää osaamistaan myöhemmin maisteriopinnoissa. Kandidaatin tutkinto antaa opiskelijalle monipuoliset jatko-opintomahdollisuudet.

Koulutus ei anna psykologin pätevyyttä.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto
Otakaari 1
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...

Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu