Kandi- ja maisteriohjelmat

Oikeustiede LL.M

Institute of English Law (IOEL), paikassa Helsinki
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Oikeustiede LL.M

Oikeustiede LL.M University of London / IOEL

Suorita LL.M tutkinto Helsingissä

IOEL:n missiona on tarjota laadukasta Master of Laws -tutkintoon johtavaa (LL.M vrt. Suomessa maisterin tutkinto) oikeustieteellistä koulutusta Suomessa ilman raskaita pääsykoevalmistautumisia tai vuosienkin hakuprosesseja. Laadukas tutkinto kuuluu kaikille!

Miksi opiskella Englannin lakia?

Englannin lakiopinnot avaavat lukemattomia mahdollisuuksia asianajotyölle ja lainopillisille työtehtäville maailmanlaajuisesti. Suurin osa kaikista kansainvälisistä liiketoimista on Englannin oikeusopin alaista ja pohjautuu Englannin lakiin.

Kahden vuoden Master of Laws (LL.M) -tutkinto antaa edellytykset toimia erilaisissa lainopillisissa tehtävissä liike-elämässä ja järjestötoiminnassa kotimaassa ja kansainvälisesti. Master of Laws on oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto, josta voi jatkaa opintoja jatkotutkintoon asti (tohtorin tutkinto).

Kansainvälinen koulutus 

Oikeustieteen opinnot toteutetaan englannin kielellä, ja useat tiedekunnan jäsenet puhuvat äidinkielenään englantia. Englanti on kansainvälisen oikeuden ja liike-elämän kieli, joten englannin kielisistä opinnoista on sinulle paljon hyötyä tulevaisuuden urallasi. Luennot järjestetään Helsingin keskustassa viikonloppuisin, joten se mahdollistaa päivätyön opintojen ohessa.

Tutkinnon sisältö

Kaksivuotinen tutkinto sisältää Euroopan unionin oikeuden moduulit: Euroopan unionin instituutiot ja perusoikeudet, sisämarkkinat, kilpailuoikeus ja Euroopan unionin ulkosuhteet.

Työtehtävät valmistumisen jälkeen

Kansainvälisen oikeustieteen tutkinnon suorittaneella on loistavat valmiudet työskennellä juristina kansainvälisen kaupan alalla, tuomioistuimissa, yritysjuristeina, eurooppaoikeuden alalla sekä lukuisilla muilla nopeasti kasvavilla oikeusaloilla. Tutkinto tunnustetaan Suomessa. Ammattipätevyyden saavuttaminen edellyttää Opetushallituksen ohjeistamien täydentävien osien suorittamista. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Kelpoisuusehtona suoritettu alempi korkeakoulututkinto eli kandidaatin tutkinto Suomessa tai ulkomailla sekä riittävä englanninkielentaito (esim. IELTS - overall score of at least 6.5 and at least 6 in the written test tai TOEFL overall score of 92 or above with at least 22 in the Reading and Writing sub-tests and at least 20 in the Speaking and Listening sub-tests).

Tutkinto / todistus

Master of Laws (LL.M) (maisterin tutkinto)

Kustannukset

EU:ssa asuville lukuvuosimaksu on 8 000 € lisättynä alv:n osuus 1 920 € eli yhteensä 9 920 €. 

EU:n ulkopuolella asuvan lukuvuosimaksu on 12 500 € lisättynä alv:n 3 000 € eli yhteensä 15 500 €. 

Lukuvuosimaksun voi suorittaa neljässä erässä.

Lisäksi yliopiston maksut noin 10 000 - 11 000 € per lukuvuosi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustiede LL.M? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Institute of English Law (IOEL)
Urho Kekkosen katu 8
00100 Helsinki

Institute of English Law (IOEL)

Institute of English Law on Helsingissä vuodesta 2021 toiminut Englannin lain opetusta tarjoava koulutusyritys.  Englannin lakiopinnot avaavat lukemattomia mahdollisuuksia asianajotyölle ja lainopillisille työtehtäville maailmanlaajuisesti. Suurin osa kaikista kansainvälisistä liiketoimista on Englannin oikeusopin alaista ja pohjautuu Englannin lakiin. Kolmen vuoden Bachelor of...

Lue lisää oppilaitoksesta Institute of English Law (IOEL) ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu