4,5 (2 Arvioinnit)

Institute of English Law (IOEL)

paikassa Helsinki
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Institute of English Law (IOEL)

Institute of English Law (IOEL)

Institute of English Law (IOEL)

Institute of English Law on Helsingissä vuodesta 2021 toiminut Englannin lain opetusta tarjoava koulutusyritys. 

Miksi opiskella Englannin lakia?

Englannin lakiopinnot avaavat lukemattomia mahdollisuuksia asianajotyölle ja lainopillisille työtehtäville maailmanlaajuisesti. Suurin osa kaikista kansainvälisistä liiketoimista on Englannin oikeusopin alaista ja pohjautuu Englannin lakiin. Kolmen vuoden Bachelor of Laws (LL.B) -tutkinto antaa hyvän pohjan toimia erilaisissa lainopillisissa tehtävissä liike-elämässä ja järjestötoiminnassa kotimaassa sekä kansainvälisesti. Bachelor of Laws on oikeustieteen perustutkinto, josta voi jatkaa opintoja myös ylempään korkeakoulututkintoon (Master of laws, LL.M, eli oikeustieteiden maisteri).

Miksi valita IOEL (Institute of English Law)?

IOEL:n missiona on tarjota laadukasta Bachelor of Laws -tutkintoon johtavaa (myöhemmin LL.B vrt. Suomessa oikeusnotaarin tutkinto) oikeustieteellistä koulutusta Suomessa ilman raskasta pääsykoevalmistautumista tai vuosien hakuprosesseja. Laadukas tutkinto kuuluu kaikille!

Opiskelu Institution of English Law:ssa tähtää oikeustieteen kandidaatin tutkintoon Bachelor of Laws (LL.B). (Huom! Ei Bachelor of Arts, kuten joissain muissa oikeustieteen perusopintoja tarjoavassa organisaatiossa.)

Kolmevuotinen ohjelma perustuu yksinomaan oikeudellisiin moduuleihin, joilla taataan perusteelliset opinnot oikeustieteen perustutkintoon ja mahdollisuuden jatkaa opintoja maisterin tutkintoon. Korkean akateemisen laadun takaa Englannin Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA).

Koulutuksessa on kilpailukykyinen maksurakenne (vrt. identtinen ohjelma Kings Collegessa Lontoossa 30 000 €  lukuvuosi). Maksuohjelma on joustava, ja voit maksaa lukuvuoden 1-4 erässä. Opinto-ohjelma oikeuttaa opintotukeen. Luennot Helsingin keskustassa viikonloppuisin mahdollistavat päivätyön opintojen ohessa.

Opinto-ohjelma ei kuulu yhteishaun piiriin. Se mahdollistaa samanaikaisen haun ja opiskelun myös muissa korkeakouluissa. Ohjelmaan ei tarvitse hakea UCAS:in kautta (The Universities and Colleges Admissions Service). Opinto-ohjelma on verrattavissa Englannissa vaadittuun LL.B. -tutkinnon opetusrakenteeseen.

Haluatko lisätietoa IOEL:n koulutustarjonnasta? 

Löydät lisätietoa IOEL:n koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää oppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Oikeustiede LL.B, Award Level Helsinki
Oikeustiede LL.M Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Institute of English Law (IOEL)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Institute of English Law (IOEL)

Urho Kekkosen katu 8
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.englishlaw.institute

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Helena S.
23 tammi 2023

Tuntuu kuin pääsisi oikeasti uralla eteenpäin. Sopimus ja oikeusjärjestelmä-opinnot ovat täydellinen tapa aloittaa urakka ja saada kosketus siihen, miten asiat pyörivät tuomiois...

Näytä lisätiedot
4/5
Kirsi H.
23 tammi 2023

Opinnot ovat tuntuneet sopivan haastavilta. Opettajat ovat ammattitaitoisia.

Sponsoroitu