Itsenäiset maisteriohjelmat

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma, filosofian maisteri

Turun yliopisto, paikassa Turku
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma, filosofian maisteri

Kiinnostaako sinua vieraan kielen tai äidinkielen opettajan ammatti? Oletko kiinnostunut kielen oppimisen ja opettamisen kysymyksistä? Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma tähtää laaja-alaisen aineenopettajan pätevyyteen, jonka jälkeen voit sijoittua kielen opettajaksi eri asteille tai oppilaitoksiin tai toimia muunlaisissa kielen oppimiseen ja opettamiseen liittyvissä tehtävissä.

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelmassa sinulla on mahdollisuus erikoistua yhteen tai useampaan kieleen. Voit opiskella englantia, espanjaa, italiaa, latinaa, ranskaa, ruotsia (pohjoismaisia kieliä), saksaa, suomalais-ugrilaisia kieliä tai suomea. Näiden kielten lisäksi voit suorittaa opintokokonaisuuksia esimerkiksi kiinasta, klassisesta kreikasta, unkarin, venäjän ja viron kielistä.

Tutkinto-ohjelmassa perehdyt kielen oppimisen ja opettamisen tutkimukseen ja käytäntöön. Syvennät kandidaatin tutkinnossa saamaasi osaamista, harjoittelet itsenäistä tutkimustyötä ja pätevöidyt kielten laaja-alaiseksi aineenopettajaksi tekemällä erikoistumisalan opinnot sekä opettajan pedagogiset opinnot. Erikoistumisalan opintojen lisäksi tutkinto rakentuu ohjelman yhteisistä opinnoista ja joko opettajan pedagogisista opinnoista tai toisen opetettavan aineen opinnoista.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Turun yliopisto
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 70 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu