Kandi- ja maisteriohjelmat

Tanssitaide

Pituus
3 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Tanssitaide

Tanssitaiteen koulutusohjelma on tanssitaiteen kandidaatin tutkintoon johtava, kolmivuotinen (180 op) koulutus ja tanssin taiteellinen peruskoulutus. Koulutus tarjoaa sinulle valmiuden toimia tanssin kentällä moninaisissa ammattitehtävissä ja pyrkiä tanssin alan maisteriopintoihin. Tavoitteenamme on kouluttaa monipuolisia tanssitaiteilijoita, joiden ammattitaidon perustana on tanssin ymmärtäminen kulttuurisena kehon ja mielen taiteena, jossa tieto ja taito yhtyvät.

Kolmivuotinen tanssitaiteen kandidaatin tutkinto koostuu tanssi- ja liiketekniikoiden, somaattisten menetelmien, ääni-ilmaisun, taiteen- ja tanssinhistorian ja esitysteorian sekä esiintyjäntyön opinnoista. Opiskelijat perehtyvät ensisijaisesti nykytanssiin. Improvisaation ja komposition eri muodot ovat myös tärkeä osa koulutusta. Koreografiset työpajat ja improvisaatiojaksot luovat pohjaa oman liikkeen löytämiselle ja kehittämiselle itsenäisen työskentelyn osana. Suuren opintokokonaisuuden muodostavat taiteelliset projektit ja niiden prosessit.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi (Hakuaika 1).

Tutkinto / todistus

Tanssitaiteen kandidaatti

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu
PL 20
00097 Taideyliopisto

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu tarjoaa esittävien taiteiden koulutusta kandidaatin tutkinnosta tohtoritasolle. Meiltä voit valmistua valo- tai äänisuunnittelijaksi, lavastajaksi, tanssijaksi, koreografiksi, teatteri- tai tanssialan pedagogiksi, näyttelijäksi, ohjaajaksi, dramaturgiksi tai esitystaiteilijaksi. Tarjoamme myös ruotsinkielistä näyttelijäntaiteen koulutusta. Teatterikorkeakoulussa taide, esitys, koulutus ja tutkimus ovat jatkuvassa...

Lue lisää oppilaitoksesta Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu