Itsenäiset maisteriohjelmat

Master's Programme in Estonian Studies

Tallinnan yliopisto, paikassa Tallinna
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.6.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.6.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Master's Programme in Estonian Studies

Vaaleahiuksinen nainen lukee kirjaa

Estonian Studies on ainutlaatuinen maisteriohjelma, jossa opiskellaan Viron kieltä, kulttuuria, historiaa, sosiaalisia ja poliittisia aiheita englanninkielellä. Maisteriohjelman tavoitteena on saada laaja-alainen ja poikkitieteellinen masteritutkinto, jonka lisäksi opiskelija saa hyvän käsityksen Virosta ja sen tilanteesta globaalissa kontekstissa.

Koulutusohjelman kohderyhmänä on henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita Viron kielestä, kulttuurista, historiasta ja yhteiskunnasta, mutta viro ei ole heidän äidinkielensä. Opintojen aikana opit viron kieltä ja vahvistat taitojasi kirjallisuuden kääntämisessä. Missään muualla maailmassa et kehitä yhtä hyvin tietojasi näistä aiheista kuin Virossa, jossa opettajat ovat tunnettuja tutkijoita kyseisellä alalla.

Maisteriohjelma soveltuu heille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta Virosta, mutta myös heille, joilla on jo vahvempaa tietämystä ja haluavat parantaa taitojaan entisestään. Kaikki opiskelijat kehittävät viron kielen taitojaan. Viron kielen B1 taitotason saavuttaminen on edellytys tutkinnon suorittamiselle, mutta edistyneemmille oppilaille koulutusohjelma mahdollistaa myös paremman kielitason saavuttamisen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksyllä

  • Lähiopetus
  • Tallinna
  • englanti
  • Viimeinen hakuaika: 1.6.2024

Hakeminen

Lue lisää hakemisesta

Kelpoisuusvaatimuksina suoritettu kandidaatin tutkinto ja englannin kielen hyvä taitaminen. Pääsykoe koostuu motivaatiokirjeestä, omasta tutkimushahmotelmasta sekä haastattelusta. Lisäksi ne hakijat, jotka haluavat suuntautua eestin kielisen kirjallisuuden kääntämiseen, tulee esittää esimerkkejä aiemmista käännöstöistään.

Tutkinto / todistus

Master of Arts (MA) in Humanities

Kustannukset

Lukukausimaksu on 1900 euroa per lukukausi.

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tallinnan yliopisto
Narva mnt 25
10120 Tallinna

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...

Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu