Itsenäiset maisteriohjelmat

Musiikkikasvatuksen maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Musiikkikasvatuksen maisteriohjelma

Musiikkikasvatuksen koulutusohjelmassa tehdään ja tutkitaan musiikkia sekä tarkastellaan musiikin oppimista monipuolisesti.

Musiikkikasvatuksen maisteriohjelma on sinulle sopiva koulutusohjelma, mikäli olet kiinnostunut musiikkikasvattajan työstä perusopetuksessa, lukiossa tai muussa yleissivistävässä koulutuksessa ja sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Voit hakea tutkinto-ohjelmaan, mikäli olet suorittanut riittävien musiikin alan opintojen lisäksi opettajan pedagogiset opinnot (60 op).

Tavoitteet

Musiikkikasvatuksen opinnot antavat laaja-alaiset valmiudet toimia ammattitaitoisena musiikkikasvattajana eri koulutusasteilla ja alan asiantuntijana eri työtehtävissä. Opintojen aikana pääset räätälöidysti täydentämään sekä syventämään tietojasi ja taitojasi niin musiikkiteknologian, musiikin monimuotoisen tutkimuksen, instrumenttitaitojen, säveltämisen, kuoron- ja orkesterinjohdon kuin yhteismusisoinninkin parissa. Saat valmiudet käyttää musiikkia hyvinvoinnin ja kasvun tukena erilaisissa yhteisöissä.

Kasvuasi musiikkikasvattajaksi ja opettajaksi tukevat ja inspiroivat asiantuntevat opettajat sekä lämmin yhteisö. Pääset kasvamaan musiikkikasvattajaksi turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Musiikkikasvatuksen maisteriohjelmaan valitaan 11 uutta opiskelijaa suorittamaan filosofian maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu