Kandi- ja maisteriohjelmat

Matematiikan aineenopettaja

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Matematiikan aineenopettaja

Koulutus antaa laaja-alaisen pätevyyden peruskoulun, lukion, ammatillisten oppilaitosten ja aikuiskoulutuksen matematiikan opettajan tehtäviin. Matematiikan lisäksi koulutus antaa pätevyyden vähintään yhteen muuhun opetettavaan aineeseen (esimerkiksi fysiikkaan tai kemiaan).

Opettajan kelpoisuus muodostuu filosofian maisterin tutkinnosta, joka sisältää matematiikan opintojen lisäksi muiden opetettavien aineiden opinnot sekä opettajan pedagogiset opinnot. Koulutus antaa sinulle vankan matemaattisen tietämyksen, jonka lisäksi perehdyt opinnoissasi matematiikan oppimiseen ja opettamiseen liittyvään teoriaan sekä harjoittelet opettamista ohjaavien opettajien tuella.

Matematiikan kursseilla perehdytään monipuolisesti matematiikan eri osa-alueisiin. Saat mahdollisuuden tutustua sekä koulumatematiikasta tuttujen käsitteiden ja tulosten täsmälliseen esitykseen, että kokonaan uusiin, kiehtoviin aihepiireihin. Osa matematiikan kursseista on kaikille matematiikan opiskelijoille yhteisiä ja osa erityisesti opettajaksi aikoville suunnattuja. Muut opetettavat aineet suoritetaan valinnaisten aineiden kokonaisuuksina.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Tutkinto / todistus

Luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu