Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikuntapedagogiikka

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandiohjelmat

Liikuntapedagogiikka

Tavoite

Liikuntatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnoissa (liikuntapedagogiikan tutkinto-ohjelma) opiskellaan valmiuksia toimia liikunnanopettajana sekä liikunnan opetuksen ja -oppimisen asiantuntijana erilaisissa organisaatioissa. Koulutuksen käytyään opiskelijalla on monipuoliset tiedolliset ja taidolliset valmiudet kasvatukseen ja oppimiseen liittyvien haasteiden ratkomiseen tulevaisuuden kouluissa ja liikuntapedagogiikan asiantuntijan tehtävissä. Opinnoissa keskitytään opiskelijan oman pedagogisen näkemyksen ja toiminnan rakentamiseen sekä tiedostetaan liikunnanopettajan työn eettinen ja yhteiskunnallinen merkitys. 

 Sisältö

Huom. Liikunnanohjaaja AMK -tutkinnon suorittaneet henkilöt hakevat liikuntapedagogiikan aikuiskoulutuksen maisteriohjelmaan.

Liikuntatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnoissa (opintosuuntana liikuntapedagogiikka, valinnaisena opintokokonaisuutena terveystieto) opiskellaan valmiuksia toimia kasvatuksen ja liikunnan- ja terveystiedon opetuksen asiantuntijana alan organisaatioissa. Koulutuksen käytyään opiskelijalla on monipuoliset aineenhallinnalliset, pedagogiset ja didaktiset valmiudet kasvatuksellisten haasteiden ratkomiseen tulevaisuuden kouluissa. Opinnoissa keskitytään opiskelijan oman pedagogisen näkemyksen ja toiminnan rakentamiseen sekä tiedostetaan liikunnanopettajan työn yhteiskunnallinen merkitys.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liikuntatieteiden kandidaatti ja maisteri

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on yksi Suomen suosituimmista yliopistoista. Kuudessa tiedekunnassa voit opiskella yli sataa oppiainetta ja monipuolisen sivuainevalikoiman avulla voit räätälöidä oman näköisen, unelmiesi tutkinnon. Jyväskylän yliopisto on kansainvälinen yliopisto keskellä Suomea aidossa opiskelijakaupungissa. Yliopistossa opiskelee vuosittain noin 1000 ulkomaalaista opiskelijaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä