Kandi- ja maisteriohjelmat

Liikuntapedagogiikka

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Liikuntapedagogiikka

Kolme ihmistä nauraa

Liikuntatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnoissa (tutkinto-ohjelma liikuntapedagogiikka, valinnaisena opintokokonaisuutena terveystiedon- tai luokanopettajan kelpoisuuden antavat opinnot) opiskellaan valmiuksia toimia kasvatuksen ja liikunnan- ja terveystiedon opetuksen asiantuntijana kouluissa ja alan organisaatioissa. Koulutuksen käytyään opiskelijalla on monipuoliset aineenhallinnalliset, pedagogiset ja didaktiset valmiudet kasvatuksellisten haasteiden ratkomiseen tulevaisuuden kouluissa. Opinnoissa keskitytään opiskelijan oman pedagogisen näkemyksen ja toiminnan rakentamiseen sekä tiedostetaan liikunnanopettajan työn yhteiskunnallinen merkitys.

Liikuntatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnoissa (liikuntapedagogiikan tutkinto-ohjelma) opiskellaan valmiuksia toimia liikunnanopettajana sekä liikunnan opetuksen ja -oppimisen asiantuntijana kouluissa ja muissa organisaatioissa. Koulutuksen käytyään opiskelijalla on monipuoliset tiedolliset ja taidolliset valmiudet kasvatukseen ja oppimiseen liittyvien haasteiden ratkomiseen tulevaisuuden kouluissa ja liikuntapedagogiikan asiantuntijan tehtävissä. Opinnoissa keskitytään opiskelijan oman pedagogisen näkemyksen ja toiminnan rakentamiseen sekä tiedostetaan liikunnanopettajan työn eettinen ja yhteiskunnallinen merkitys. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Tutkinto / todistus

Liikuntatieteiden kandidaatti ja maisteri

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikuntapedagogiikka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu