Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Messut

Haavi – digitaaliset koulutusmessut
Studentum Roadshow
Viimeksi päivitetty 18.3.2021

Lähettiläänä digitaalisella koulutuskiertueella

Syksyllä 2020 Studentumin perinteinen Roadshow-koulutuskiertue koki muodonmuutoksen, kun kiertue toteutettiin pääasiassa etäyhteydellä. Millaista on olla lähettiläänä digitaalisella koulutuskiertueella? Kokemuksistaan kertovat tämän mullistavan vuoden Roadshow-lähettiläät Juulia Holmala ja Emmi Järvi.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 17.3.2021

Hae korkeakouluun! -digimessut

Hae korkeakouluun! -digimessut käynnistävät kevään yhteishaun! Digimessut järjestetään 17.3.2021 virtuaalisella 3D-messualustalla.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 30.11.2020

Vapaa akatemia ⭐

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella taiteita, teatteria sekä kasvatustieteitä ja psykologiaa. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä tukikuukausia tutkintotavoitteisesta opiskelusta.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 30.11.2020

MilkWorks ⭐

MilkWorks on meijerialan teollisuuden ja oppilaitosten yhteinen hanke,jonka tavoitteena on lisätä kiinnostusta meijerialan koulutusta jaammatteja kohtaan.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Teknologiateollisuus ⭐

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Teknologiateollisuus työllistää Suomessa suoraan yli 300 000 henkilöä ja on Suomen tärkein vientiala. Tutustu Teknologiateollisuuteen!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Ammattiopisto Spesia ⭐

Ammattiopisto Spesia on monipuolinen, rohkea, osaava ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä ammatillinen erityisoppilaitos. Meidät löydät Jyväskylästä, Järvenpäästä, Pieksämäeltä, Turusta ja useilta muilta paikkakunnilta. Spesiassa oppiminen onnistuu, sillä opinnot ja tarvittava tuki suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Opiskelu on käytännönläheistä ja tapahtuu pienissä ryhmissä ja monipuoli ...
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 28.11.2020

Euroopan komission Suomen-edustusto

Euroopan komission Suomen-edustusto sijaitsee Helsingissä. Sen tehtävänä on tiedottaa EU:n toiminnasta ja sen vaikutuksista Suomessa, toimia Suomen hallituksen ja viranomaisten sekä muiden suomalaistahojen EU-tietolähteenä. Edustusto tarjoaa suomalaisille tiedotusvälineille ja kansalaisille tietoa EU:n toimista ja päätöksistä, toimii EU-komission edustajana Suomessa, sekä raportoi komissiolle ...
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Ylä-Savon ammattiopisto ⭐

Ylä-Savon ammattiopisto eli YSAO on aktiivinen osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin kouluttava oppilaitos keskellä Suomea. Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa Sankariniemellä ja Peltoniemellä, Kiuruvedellä Hingunniemessä, Vieremällä, Siilinjärvellä Toivalassa sekä Liperissä Ylämyllyllä. Tarjoamme 164 eri tutkinto- ja koulutusvaihtoehtoa joustavasti ja käytännönläheisesti logistiikka-, lu ...
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Valmennuskeskus ⭐

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja korkeakouluihin pyrkiville sekä abikursseja ylioppilaaksi tähtääville. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä. Ammattimaisesti suunniteltu valmennuskurssi luo puitteet tulokselliselle ja miellyttävälle pääsykokeeseen valmistautumiselle.
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 30.11.2020

Tallinnan yliopisto ⭐

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Jyväskylän yliopisto ⭐

Jyväskylän yliopistossa sinusta voi tulla mitä vain. Monialaisesta koulutustarjonnasta voit koota juuri sinulle sopivan opintokokonaisuuden.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Lapin AMK ⭐

Pohjoista tekoa Lapin AMK on olosuhteiden sankari, esimerkki siitä miten menestytään olosuhteiden ansiosta, ei niistä huolimatta. Tästä kokemuksesta kertyy tietoja, taitoja ja elinvoimaa jaettavaksi myös toisille. Pohjoisuudelle on kysyntää muuallakin. Oppimisympäristönä elämä  Meillä opiskelu on käytännönläheistä ja työelämälähtöistä, koska oikea työelämä ja elinkeinot ovat läsnä oppimisessa ...
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Alkio-opisto

Alkio-opisto on valtakunnallinen, Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja amk-opintoja sekä lukiokursseja tarjoava Jyväskylän Korpilahdella sijaitseva kansanopisto. Alkio-opisto tarjoaa laadukasta opetusta. Voit suorittaa tutkinnon osia, kerrata lukiokursseja ja valmistautua valintakokeisiin. Samalla opiskelutaitosi kehittyvät. Teemme yhteistyötä usean yliopiston ja ammattikorkeakoulun kanssa.
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Suomen Hierojakoulut ⭐

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin koulutetun hierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta tarjoava yritys. Toimipisteitämme sijaitsee ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Kotkassa ja Porvoossa! Meillä voit opiskella koulutetuksi hierojaksi päiväopintoina tai joustavasti töiden ohessa monimuoto-opintoina.
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Åbo Akademi ⭐

Reilu satavuotias Åbo Akademi toimii Turussa ja Vaasassa. Toimintaamme ohjaa moninaisuus, avoimuus, rohkeus, kestävyys ja osallisuus. Suomen ainoana ruotsinkielisenä yliopistona koulutamme laajasti. Tutkimuksemme on monipuolista, mutta keskitymme vähemmistöihin, terveyteen liittyviin ratkaisuihin, kestävän tulevaisuuden teknologioihin sekä mereen.
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Salon seudun ammattiopisto ⭐

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Katso koulutukset  Voit opiskella esimerkiksi: Ota yhteyttä [Youtube:_kQe2GN3GrA] Tutustu haussa oleviin koulutuksiin Tutustu välivuosikoulutuksiin Tutustu yhteishaussa oleviin koulutuksiin
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ⭐

Xamkissa on 44 amk-koulutusta, 4 kampuksella. Osa koulutuksista on kokonaan verkossa. Katso koulutukset  Voit opiskella esimerkiksi: Ota yhteyttä [Youtube:dqRtSuF5tEk] [Youtube:SDloBqCnPtc] [Youtube:h3Pnj_aOIHE] Tutustu hakijan oppaaseen Tutustu Master School -oppaaseen Tutustu avoimen ammattikorkeakoulun esitteeseen
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Metropolia Ammattikorkeakoulu ⭐

Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa. Uniikit koulutusalojen yhdistelmät ja kokeilukulttuuri luovat edellytykset uuden luomiseen.
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 26.11.2020

Centria-ammattikorkeakoulu ⭐

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 290. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan-, ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 4 ...
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 27.11.2020

Mahdollisuuksien metsä ⭐

Metsäalan opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset, tutustu ja inspiroidu! Metsäteollisuudessa tehdään töitä kestävän tulevaisuuden eteen kymmenien tuhansien osaavien ammattilaisten voimin. Mahdollisuuksien metsä on yläkoululaisille ja lukiolaisille suunnattu koulukampanja, joka valottaa metsäalan ja metsäteollisuuden uramahdollisuuksia ja vastuullisuuskysymyksiä sekä esittelee puusta valmistett ...
Lue lisää