Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Messut

Haavi – digitaaliset koulutusmessut
Studentum Roadshow
Viimeksi päivitetty 23.10.2020

Kiitos rekisteröitymisestä!

Olet juuri onnistuneesti pyydystänyt paikkasi Haavi-messuilta. Muistutamme sinua lähempänä tapahtumaa ja annamme vinkkejä siihen, miten saat digitapahtumasta kaiken irti. Saat sähköpostiisi ohjeet siitä, miten pääset seikkailemaan digitaaliseen messuympäristöön. Mahtavaa, että opiskelumaailma kiinnostaa!
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 14.10.2020

Studentum Roadshow 2020–2021

Täältä löydät vuoden 2020–21 Studentum Roadshow -kiertueella mukana olevien yhteistyökumppanien materiaalit.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 23.10.2020

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut on uudenlainen, kokonaan digitaalinen tapa tutustua oppilaitoksiin, opiskelualoihin ja opiskelumaailman mahdollisuuksiin.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 1.10.2020

Koulutusmessut

Koulutusmessut ovat loistava tapa saada käytännöllistä tietoa, vinkkejä ja neuvoja suoraan oppilaitoksilta, työelämästä, järjestöiltä ja muilta asiantuntijatahoilta. Täältä löydät kiinnostavia paloja koulutusmessutarjonnasta.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 15.10.2020

Studentum Roadshow

Studentum Roadshow on koko Suomen kattava koulutuskiertue, jonka aikana vierailemme lukioissa, ammattikouluissa, varuskunnissa sekä koulutusmessuilla ympäri maan. Toivottavasti tapaamme matkalla!

Lue lisää