Näyttää 1-20 koulutusta 55 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 55 tuloksesta
1
2
3

Kansainvälinen liiketoiminta -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelu

Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelu tarjoaa kattavan läpileikkauksen yritysten kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä tietoa niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat yrityksen menestymiseen globaalissa toimintaympäristössä. Kansainvälinen liiketoiminta käsitteenä on laaja ja mielenkiintoinen tarjoten hyödyllistä tietoa ja näkökulmia myös kotimaan markkinoilla pysytteleville.

Kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto-opintojen on tarkoitus antaa valmiuksia opiskelijoille toimia kansainvälisten organisaatioiden johto- tai asiantuntijatehtävissä. Keskeisimpinä painopisteinä kansainvälisen liiketoiminnan opinnoissa ovat kansainväliset liiketoimintastrategiat, liiketoimminan johtaminen ja kehittäminen monikulttuurisessa ympäristössä sekä tulevaisuuden toimialat. 

Työllistyminen

Kansainvälinen liiketoiminta pitää sisällään niin markkinointia, johtamista, kuin henkilöstöhallintoakin monikulttuurisissa ympäristöissä, joten työllisyysmahdollisuudetkin ovat laajat omasta suuntautumisesta ja kiinnostuksesta riippuen. Usein työllistytään kuitenkin kansainvälisiin tehtäviin. 

Tulevaisuus

Yritykset toimivat yhä useammin kansanvälistyvissä olosuhteissa, jossa menestykseen tarvitaan kansainväliset liikesuhteet hallitsevia osaajia. Kansainvälisen liiketoiminnan opintojen jälkeen pystyt muunmuassa käsitellä yritysten strategioita ja operaatioita kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä valintoja esimerkiksi markkina-alueiden päätöksistä, viennistä ja ulkomaisista investoinneista. Opiskele kansainväliseksi ammattilaiseksi lukemalla kansainvälistä liiketoimintaa!

kansainvälinen liiketoiminta

Vertaile koulutuksia