Kandi- ja maisteriohjelmat

Kauppatieteet, Pori, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri

Turun yliopisto, paikassa Pori
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Kauppatieteet, Pori, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri

Kauppatieteiden kandidaatin opintojen ensimmäisenä opiskeluvuonna suoritat lähinnä kaikille yhteisiä opintoja, ohjelman pakollisia opintoja sekä kieli- ja viestintäopintoja. Ensimmäinen vuosi tarjoaa sinulle tilaisuuden tutustua Liiketoimintaosaamisen KTK-tutkinto-ohjelman ydinteemoihin sekä erikoistumissuunta- ja sivuainevaihtoehtoihin. Toisena ja kolmantena opiskeluvuonna pääset syventämään valitsemasi erikoistumissuunnan osaamista erikoistumissuunnan pakollisilla ja valinnaisilla opinnoilla. Lisäksi opiskelet sivuaineen opintoja oman kiinnostuksesi mukaan. Kieli- ja viestintäopintoja opiskelet käytännössä lähes koko tutkintosi ajan. Opintojen loppuvaiheessa laadit kandidaatintutkielman.

Kauppatieteiden kandidaatiksi (KTK) valmistuttuasi jatkat opintojasi kauppatieteiden maisteriksi (KTM )Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelmassa. Kauppatieteiden maisterin tutkintoon johtavat opinnot koostuvat pääasiassa erikoistumissuunnan syventävistä opinnoista ja sivuaineen opinnoista. KTM-tutkinto-ohjelmassa opiskelet lisäksi ohjelman pakollisia opintoja, kieli- ja viestintäopintoja sekä kaikille yhteisiä opintoja. Opintojen loppuvaiheessa laadit pro gradu -tutkielman.

Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön oman kurssitarjonnan lisäksi voit soveltuvin osin suorittaa opintoja Porin yliopistokeskuksen muissa yliopistoyksiköissä ristiinopiskelun kautta. Voit myös hyödyntää Turun yliopiston tiedekuntien opintotarjontaa sekä suorittaa opintoja verkostoyliopistoissa. Turun kauppakorkeakoulun Turun yksikössä voit suorittaa sellaisia yksittäisiä opintojaksoja, joita Porissa ei ole tarjolla. Opinnot suoritat kuitenkin pääosin Porissa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Turun yliopisto
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 70 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu