Itsenäiset maisteriohjelmat

Englanti | Kielten maisteriohjelma | Filosofian maisteri

Tampereen yliopisto, paikassa Tampere
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Englanti | Kielten maisteriohjelma | Filosofian maisteri

Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden syventää asiantuntemustaan jostain englannin kielen, kirjallisuuden tai kulttuurin tutkimuksen erityisalasta. Maisteriopinnot kehittävät lisäksi kieli- ja viestintätaitoja, kykyä analyyttiseen ja tieteelliseen ajatteluun sekä yhteistyö- ja projektinhallintataitoja.

Englannin maisteriopinnot suorittaneet opiskelijat työllistyvät erilaisiin syvällistä kielellistä ja kulttuurillista asiantuntijuutta vaativiin tehtäviin viestintäalalle ja muille luoville aloille, koulutusalalle, diplomatiaan ja kansainvälisiin järjestöihin, elinkeinoelämän pariin, markkinointiin, matkailualalle sekä erilaisiin johtamis- ja kehittämistehtäviin.

Maisteriopinnoissa korostuvat Tampereen yliopiston yhteiskunnallinen painotus ja monitieteinen lähestymistapa. Opinnoissa voi erikoistua esimerkiksi englannin kieleen maailmankielenä, kielen rakenteeseen ja käyttöön, kirjallisten ja kulttuurillisten tilojen ja ympäristöjen tarkasteluun sekä populaarikulttuuriin ja -kirjallisuuteen.

Tampereen yliopiston korkeakouluyhteisön laajan opintotarjonnan kautta opiskelijan on mahdollista suunnata opintojaan työelämäorientaationsa mukaisesti, valitsemalla esimerkiksi journalistiikkaa, pelitutkimusta, kauppatieteitä, kansainvälistä politiikkaa tai tietotekniikkaa. Kielen ja kirjallisuuden opinnot tarjoaa myös väylän opettajaksi aikoville, ja aineenopettajan pätevyyden saavuttaa sisällyttämällä opintoihin aineenopettajan pedagogiset opinnot.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Tampereen yliopisto
Kalevantie 4
33014 Tampere

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Uusi Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu