Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Englanti | Kielten maisteriohjelma | Filosofian maisteri

Tampereen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Tampere
Itsenäiset maisteriohjelmat

Englanti | Kielten maisteriohjelma | Filosofian maisteri

Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden syventää asiantuntemustaan jostain englannin kielen, kirjallisuuden tai kulttuurin tutkimuksen erityisalasta. Maisteriopinnot kehittävät lisäksi kieli- ja viestintätaitoja, kykyä analyyttiseen ja tieteelliseen ajatteluun sekä yhteistyö- ja projektinhallintataitoja.

Englannin maisteriopinnot suorittaneet opiskelijat työllistyvät erilaisiin syvällistä kielellistä ja kulttuurillista asiantuntijuutta vaativiin tehtäviin viestintäalalle ja muille luoville aloille, koulutusalalle, diplomatiaan ja kansainvälisiin järjestöihin, elinkeinoelämän pariin, markkinointiin, matkailualalle sekä erilaisiin johtamis- ja kehittämistehtäviin.

Maisteriopinnoissa korostuvat Tampereen yliopiston yhteiskunnallinen painotus ja monitieteinen lähestymistapa. Opinnoissa voi erikoistua esimerkiksi englannin kieleen maailmankielenä, kielen rakenteeseen ja käyttöön, kirjallisten ja kulttuurillisten tilojen ja ympäristöjen tarkasteluun sekä populaarikulttuuriin ja -kirjallisuuteen.

Tampereen yliopiston korkeakouluyhteisön laajan opintotarjonnan kautta opiskelijan on mahdollista suunnata opintojaan työelämäorientaationsa mukaisesti, valitsemalla esimerkiksi journalistiikkaa, pelitutkimusta, kauppatieteitä, kansainvälistä politiikkaa tai tietotekniikkaa. Kielen ja kirjallisuuden opinnot tarjoaa myös väylän opettajaksi aikoville, ja aineenopettajan pätevyyden saavuttaa sisällyttämällä opintoihin aineenopettajan pedagogiset opinnot.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto

Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto yhdistyivät 1.1.2019 monialaiseksi Tampereen yliopisto -nimiseksi säätiöyliopistoksi, jonka kärkialat ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uudesta yliopistosta tulee Suomen toiseksi suurin. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen uudessa korkeakouluyhteisössä...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen yliopisto

Kalevantie 4
33014 Tampere