Kandi- ja maisteriohjelmat

Bachelor's Programme in Crossmedia

Tallinnan yliopisto, paikassa Tallinna
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Bachelor's Programme in Crossmedia

Crossmedian opiskelijoita käytännön harjoituksissa

Crossmedia -kandidaattiohjelmassa yhdistyvät audiovisuaalisen tuotannon erilaiset sovellusalustat, luovan liiketoiminnan kehittäminen sekä interaktiivisen median sovellukset. 

Tämä innovatiivinen koulutusohjelma toteutetaan monikulttuurisessa, luovassa ympäristössä, jossa niin kanssaopiskelijat kuin kansainvälisesti tunnustetut luennoitsijatkin tulevat monista eri maista. Opiskelijoilla on käytössään uudet, ajan tasalla olevat tekniset laitteet ja opiskelutilat.

Monialainen koulutus yhdistää johtamisen ja audiovisuaalisen median tuotannon opintoja tarjoten samalla teoreettisia perustietoja ja jännittäviä käytännön tehtäviä. Crossmedia -koulutusohjelman opiskelijat pyrkivät vastaamaan uusien interaktiivisen median alustojen tuomiin haasteisiin. Koulutusohjelmassa keskitytään muun muassa siihen, miten audiovisuaalista sisältöä saadaan siirrettyä nykyajan monille eri media-alustoille. Painopisteenä on myös eri medioilla toimivien innovatiivisten tuotteiden muuttaminen relevantiksi liiketoiminnaksi.

Valmistumisen jälkeen kandidaatit ovat valmiita media-alan ammattilaisia. Halutessaan opiskelija voi syventää tietojaan maisteritason opinnoilla Tallinnassa tai ulkomailla. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksyllä

  • Lähiopetus
  • Tallinna
  • englanti
  • Viimeinen hakuaika: 7.8.2024

Hakeminen

Lue lisää hakemisesta

Kelpoisuusvaatimuksena on toisen asteen koulutus tai sitä vastaava pätevyys sekä englannin kielen osaamisen osoittaminen.

Pääsykoe koostuu kolmesta osiosta:

Audiovisuaalinen CV, luova tehtävä ja haastattelu.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Humanities

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2250 euroa per lukukausi.

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tallinnan yliopisto
Narva mnt 25
10120 Tallinna

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...

Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu