Itsenäiset maisteriohjelmat

Liikuntalääketieteen maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Liikuntalääketieteen maisteriohjelma

Kolme ihmistä nauraa

Terveystieteiden maisterin tutkinnon liikuntalääketieteen maisteriohjelmassa suorittanut opiskelija osaa arvioida liikunnan terveydellisiä vaikutuksia ja riskejä sekä tietää turvallisen ja tehokkaan liikunnan annostelun ja ohjelmoinnin periaatteet sairauksien ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Hän pystyy toimimaan liikuntalääketieteen asiantuntijana eri toimintaympäristöissä ja ymmärtää liikuntalääketieteen ja liikunnan aseman lääketieteen, liikunta-alojen ja kansanterveystyön kentässä. Hän osaa soveltaa liikuntalääketieteen tutkimusmenetelmiä liikunnan ja terveyden välisten yhteyksien tutkimiseen.

Koulutus on tarkoitettu terveysalan tai liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon tai vastaavan entisen opistoasteen tutkinnon suorittaneille henkilöille. Lisäksi koulutukseen voivat hakea henkilöt, jotka ovat suorittaneet soveltuvan yliopistollisen korkeakoulututkinnon (esimerkiksi terveys- tai liikunta-ala tai muu perustellusti soveltuva ala; tai terveys- tai liikunta-alan perus- ja aineopinnot on suoritettu joko sivuaineena tai tutkinnon lisäksi).

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Liikuntalääketieteen maisteriohjelmaan valitaan enintään 14 uutta opiskelijaa suorittamaan terveystieteiden maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Terveystieteiden maisteri

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikuntalääketieteen maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu