Sivuston käyttötapa: Mobiili

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Maisteriohjelmat

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri

Tavoite

Opintopolun kautta voi maisterihaussa hakea varhaiskasvatuksen erityisopettajan maisteriopintoihin. Tässä haussa varhaiskasvatuksen opettajat, joilla on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, voivat hakeutua suorittamaan kasvatustieteen maisterin tutkintoa (pääaineena erityispedagogiikka). Maisterin tutkintoon sisältyvät erilliset varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuusopinnot. Koulutukseen voidaan edellyttää täydentäviä siltaopintoja, joita ei sisällytetä KM-tutkintoon.

Pätevyys

Opintoihin sisältyvät erilliset varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuusopinnot. Nämä opinnot ovat 60 opintopisteen laajuinen erikoistumiskoulutus, joka antaa ammatilliset valmiudet ja kelpoisuuden erityisopetuksen tehtäviin varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 500, ja yliopisto työllistää lähes 2 700 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio