Itsenäiset maisteriohjelmat

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri

Kasvatustieteen maisterin tutkintoon (KM) johtavan varhaiskasvatuksen erityisopettajakoulutuksen pääaine on erityispedagogiikka. Maisterin tutkintoon sisältyvät erilliset varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuusopinnot. Koulutukseen voivat hakeutua kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneet varhaiskasvatuksen opettajat. Opintoihin voi sisältyä täydentäviä siltaopintoja, joita ei sisällytetä KM-tutkintoon.

Opiskelijat saavat koulutuksensa aikana kattavat tiedot erityispedagogiikasta ja -opetuksesta. Opinnoissa erityispedagoginen teoria ja tutkimus kohtaavat käytännön erityisopetuksen ja pedagogisen tuen eri muodot. Suomen laajin ja vetovoimaisin opettajankoulutusyksikkö tarjoaa laadukkaan oppimisympäristön. Kasvatus- ja opetusalan opiskelijat syventyvät vuorovaikutteisesti yhdessä kasvatukseen, opetukseen ja oppimiseen liittyviin kysymyksiin yksilötasolta aina globaaliin näkökulmaan saakka. Opiskelu sisältää mm. luentoja, käytännön harjoituksia ja seminaareja ryhmissä, kirjatenttejä, opetusharjoitteluja sekä monipuolista verkkoympäristöissä tapahtuvaa opiskelua.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu