Itsenäiset maisteriohjelmat

Marine Engineering (MSc)

Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Marine Engineering (MSc)

ihmisiä salissa

Marine Engineering on täydellinen erikoistumisvaihtoehto alemman korkeakoulututkinnon insinööreille, joilla on tekniset kiinnostuksen kohteet, sillä koulutus avaa tietä monenlaisille uramahdollisuuksille. Jos olet kiinnostunut kestävästä kehityksestä, innovaatioista ja meriympäristöstä, tämä ohjelma on sinua varten!

Koulutuksen sisältö

Meritekniikan diplomi-insinööri tuntee meriteollisuuden eri osa-alueet ja osoittaa monipuolista insinööriosaamista. Valmistuneena hän toimii asiantuntijana laivojen ja muiden merirakenteiden suunnittelussa ja rakentamisessa. Meritekniikan maisteriohjelmasta valmistunut pystyy vastaamaan vihreän siirtymän haasteisiin: kehittämään meren rakenteita kestävistä materiaaleista, asentamaan aluksia soveltumaan ilmastoneutraaleihin polttoaineisiin tai rakentamaan kelluvia offshore-tuuliturbiineja.

Kurssit järjestetään kahden syyslukukauden aikana (syys-tammikuussa) TalTech Kuressaare Collegessa ja ensimmäisellä kevätlukukaudella (helmi-kesäkuu) TalTechin pääkampuksella Tallinnassa. Toisen lukuvuoden kevätlukukausi on tarkoitettu pro gradu -tutkielman suorittamiseen ja todellinen sijainti riippuu pitkälti opinnäytetyön aiheesta. Päättötyötä puolustetaan Kuressaaressa.

Uramahdollisuudet

Meritekniikan maisteritutkinnon suorittaneen tuleva työpaikka voi olla kansainvälisellä meriteollisuudessa tai suunnitteluratkaisuja tarjoavissa yrityksissä. Toinen vaihtoehto on keskittyä tutkimus- ja kehitystoimintaan ja jatkaa tohtoriopintoja joko Tallinnan teknillisessä yliopistossa tai muualla, myös Viron ulkopuolella.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Lisäksi hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test-koe, kirjoittaa motivaatiokirje sekä osallistua verkossa suoritettavaan etähaastatteluun.

Hakuaika 1.2.2024-1.8.2024.

Tutkinto / todistus

Master of Science in Engineering (MSc)

Kustannukset

6000€/ lukuvuosi. Koulutus on maksuton EU/EEA -maiden kansalaisille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Marine Engineering (MSc)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.