Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ympäristötiede, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kuopio
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Ympäristötiede, maisteriohjelma

Tavoite

Oletko kiinnostunut ympäristöongelmista ja niiden ratkaisemisesta? Miten saasteet, kemikaalit ja muut ympäristöaltisteet vaikuttavat ihmisten terveyteen? Miten ihmisen toiminnasta aiheutuvat ympäristömuutokset vaikuttavat eliöihin ja ekosysteemeihin, ja miten ihmisen toiminnan vaikutuksia voidaan estää?

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen ympäristötieteen maisteriopinnot antavat sinulle valmiuden toimia asiantuntijana monella eri toimialalla. Voit suuntautua pääaineopinnoissasi ympäristöterveyteen ja -teknologiaan tai ympäristömuutoksen biologiaan. Sivuainevalinnoilla voit syventää esimerkiksi kemian, fysiikan, biologian, ympäristöoikeuden tai jonkin muun ympäristötieteen asiantuntijuutta tukevan aihepiirin osaamistasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio