Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Itsenäiset maisteriohjelmat

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelman opinnoissa perehdytään sekä pienten että suurten yritysten kansainvälistymiseen. Saat valmiudet luoda ja johtaa yrittäjämäisiä toimintoja organisaation eri tasoilla. Erikoistumissuunnaksi voit valita kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja organisoinnin tai yrittäjyyden.

Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut globaalista, vastuullisesta liiketoiminnasta ja liiketoiminnan yrittäjämäisestä uudistamisesta. Koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet haastavalle kansainväliselle uralle asiantuntija- tai johtotehtäviin tai jos haaveilet omasta yrityksestä.

Tutkinto-ohjelman osaamistavoitteet ja sisältö

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma on monipuolinen maisteritutkintoon valmistava ohjelmakokonaisuus, jonka suoritettuasi

  1. taidoissasi yhdistyy ammattimaisuus ja ihmisläheisyys sekä kyky toimia monimuotoisessa ja dynaamisessa ympäristössä. Ohjelmasta valmistuttuasi olet tulevaisuuden globaali vaikuttaja, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä yrittäjälähtöinen ajattelutapa.
  2. pystyt ratkaisemaan vaativia liiketoiminnan ongelmia itsenäisesti valitsemiesi valikoitujen analyysityökalujen ja menetelmien avulla.
  3. kykenet rakentamaan hyvin perusteltuja väitteitä ja keskustelemaan niistä rakentavasti.
  4. pystyt toimimaan globaaleissa ja virtuaalisissa tiimeissä.
  5. olet vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut ammattilainen.

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelmassa voit hakea yhteen ohjelman erikoistumissuunnista: kansainväliseen liiketoimintaan, johtamiseen ja organisointiin tai yrittäjyyteen. Opetuksessa hyödynnetään vaihtelevasti erilaisia opetus- ja opiskelumuotoja, mutta varsinaista monimuotomallia tai työn ohessa opiskelun mallia ei ole tarjolla.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 100 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto