Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikekemian tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Turku
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Elintarvikekemian tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Tavoite

Suoritettuasi tutkinnon Elintarvikekemian maisteriohjelmassa hallitset vahvan teoriaosaamisen lisäksi laboratoriomenetelmät, joilla tutkitaan ravinnon ja raaka-aineiden molekyylirakenteita, kemiallisia ja biokemiallisia reaktioita, ravitsemuksellisia ja teknologisia ominaisuuksia sekä molekyylien välisiä vuorovaikutuksia. Tutkinto-ohjelmasta valmistuttuasi osaat soveltaa tätä asiantuntijuutta tutkimuksessa, tuotekehityksessä, opetuksessa ja valvonnassa niin kotimaassa kuin kansainvälisissä tehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Elintarvikekemian tutkinto-ohjelma (FM) painottaa elintarvikkeiden kemiallisen koostumuksen, biokemiallisten reaktioiden ja laatutekijöiden merkitystä. Laaja-alaista opetusta tukee yksikössä tehty pohjoisten luonnonvarojen pitkäaikainen tutkimustyö. Koulutuksessa perehdytään kromatografisten ja massaspektrometristen analyysimenetelmien käyttöön. Opinnoista noin puolet on teorian soveltamista käytäntöön tutkimuslaboratorioissa. Tärkeä osa opiskelua on itsenäinen tiedonhankinta ja tutkimusmenetelmien kriittinen soveltaminen ongelmaratkaisussa. Oppiaineella on läheinen yhteys elintarvikekehityksen opetukseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto