Itsenäiset maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Tietotekniikan DI-ohjelma | Pori

Tampereen yliopisto, paikassa Pori
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Tietotekniikan DI-ohjelma | Pori

Tule opiskelemaan uuteen tietopohjaisten web-järjestelmien ohjelmaan

Tule mukaan luomaan uutta digitaalista maailmaa. Tietokoneet ja ohjelmistot ovat olennainen osa arkeamme. Samalla ne uudistavat toimintamalleja lähes kaikilla toimialoilla. Ihmisten ja tietokoneiden vuorovaikutus saa uusia muotoja, kun tietokoneet liitetään monenlaisiin järjestelmiin mobiililaitteista pilvipalveluihin. Opiskelemalla meillä pääset luomaan uutta digitaalista maailmaa!

Vankka ja monipuolinen perusta tulevaisuuden urallesi

Tampereen yliopisto on yksi Suomen suurimmista IT-alan DI- ja FM-tason tutkintoon johtavan opetuksen tarjoajista. Tietopohjaisten web-järjestelmien opiskelijana saat vankat perustiedot tieto- ja ohjelmistotekniikasta. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan laajoja tietojärjestelmiä sekä hallitsemaan ja kehittämään ohjelmistojen tuotantoprosesseja. Opinnoissa korostuvat verkko- ja pilvipalvelut alustana esimerkiksi big data -pohjaisille sovelluksille. Lisäksi voit valita opintoja oman kiinnostuksesi mukaan mm. seuraavista aiheista: liiketoiminta, tietoturva, käyttäjäkokemus, big data ja IoT.

Tietopohjaisten web-järjestelmien opintokokonaisuus on rakennettu vastauksena yritysten tarpeisiin palkata alan asiantuntijoita. Opetusohjelman ja opintojaksojen suunnittelussa työelämärelevanssi yhdistettynä viimeiseen tutkimustietoon on keskeinen suunnittelukriteeri. Koulutusohjelman pohjan muodostaa kokonaisuus, joka käsittää ohjelmistosuunnittelun, - tuotannon ja –projektinhallinnan perusteet. Niiden lisäksi opiskelijat voivat valita omia tarpeitaan vastaavia opintojaksoja laajasta valikoimasta, johon kuuluu opetusta mm.

  • web- ja pilviteknologioista
  • tiedon hallinnasta
  • datatieteestä ja koneoppimisesta
  • IoT- ja sulautetuista järjestelmistä.

Koulutus tarjotaan samansisältöisenä Porin ja Seinäjoen yliopistokeskuksissa. Tuleva tutkintosi voi olla joko diplomi-insinööri tai filosofian maisteri taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen. Kummankin tutkinto-ohjelman hakijoilta edellytetään aikaisempia ohjelmistotekniikan opintoja. Tutustu huolella kummankin tutkinnon valintaperusteisiin. Arvokasta näkemystä työelämäyhteistyöstä Tutkinto-ohjelman opetus on yhdistelmä lähiopetusta, aktiivista opetukseen osallistumista edellyttävää etäopetusta ja itsenäistä opiskelua sisältäen mm. luentoja, harjoitustöitä, etätehtäviä ja ohjattua opiskelua sähköisten oppimisympäristöjen avulla. Oppimisen tukena opetukseen sisältyy paikalliset, alan asiantuntijoiden vetämät, harjoitusryhmät Porin ja Seinäjoen yliopistokeskusten kampuksilla. Ohjelman opinnot edesauttavat verkostoitumista Porin ja Seinäjoen alueiden työelämän edustajien kanssa, mutta myös eri kampusten opiskelijoiden kesken. Tutkinnon opiskelu kestää täyspäiväisesti kaksi vuotta.

Porin ja Seinäjoen yliopistokeskukset ja alueiden IT-yritysten keskittymät tarjoavat sinulle innostavan opiskeluympäristön ja paljon mahdollisuuksia soveltaa taitojasi sekä tarttua kiinnostaviin tosielämän haasteisiin. Tampereen yliopiston Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnan Tietotekniikan yksikön tutkimustoiminta ja tiivis yhteistyö yritysten kanssa takaavat sen, että tutkinto-ohjelman sisältö on sekä akateemisesti korkeatasoinen että urasuunnitelmiesi kannalta relevantti.

Valmistuttuasi voit luoda uran monipuolisena ohjelmistoalan ammattilaisena tai jatkaa tohtoriopintoihin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Diplomi-insinööri

Tampereen yliopisto
Kalevantie 4
33014 Tampere

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Uusi Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu