Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Communicative Electronics (MSc) | päiväopinnot

Tallinn University of Technology (TalTech)
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Tallinna
Itsenäiset maisteriohjelmat
Tallinn University of Technology (TalTech)

Communicative Electronics (MSc) | päiväopinnot

Communicative Electronics -maisteriohjelmassa pääset osallistumaan merkittäviin tutkimus- ja yhteistyöprojekteihin alan toimijoiden kanssa. Projektit ja tiimit ovat monialaisia, ja niissä yhdistyvät elektroniikka, automaatio, mekatroniikka, laitteistot ja ohjelmistot.

Koulutusohjelmassa hyödynnetään modernia opetus- ja tutkimusympäristöä. Opiskelua ja tutkimustyötä varten tiloissa on nykyaikaiset laitteet, ohjelmistot, mittausjärjestelmät ja työkalut. Lisäksi IT-alan opiskelijoille tarjotaan alan työmahdollisuuksia jo opintojen aikana.

Miksi tämä ohjelma?

  • Opit korkeatasoiset taidot puolijohteista, sulautetuista järjestelmistä ja tietotekniikasta
  • Opetushenkilökunta koostuu alan asiantuntijoista, jotka ovat mukana keskeisissä tutkimusprojekteissa
  • Ohjelma sisältää käytännön harjoittelua toimialaan liittyvissä hankkeissa
  • Ohjelma parantaa uramahdollisuuksiasi nopeasti muuttuvalla toimialalla

Opintojen rakenne

  • Yleiset opinnot – sisältävät kursseja liiketoiminnasta, kulttuurista, Viron kielestä ja kulttuurista, tieteellisestä englannista, kriittisestä ajattelutavasta, etiikasta ja tutkimuksellisesta lukutaidosta.
  • Perusopinnot – sisältävät kursseja sulautetuista järjestelmistä, tiedon keräämisestä ja reaaliaikaisista sulautetuista järjestelmistä.
  • Erikoistumisopinnot – opiskelijat voivat suuntautua sähkötekniikkaan tai viestintätekniikkaan.
  • Valinnaiset opinnot – opiskelijat saavat valita vapaasti yliopiston laajasta kurssitarjonnasta.
  • Lopputyö – opiskelijan tekemä pienimuotoinen tutkimustyö ja kehitysprojekti viestintäteknologian alalta.

Uramahdollisuudet

IT-alalla tarvitaan asiantuntjoita, joilla on valmiudet kehittää nopeasti älykkäitä tuotantoprosesseja, -tuotteita ja -liiketoimintamalleja. Toimintaympäristöön sopeutuminen edellyttää monimutkaisia automaattisia järjestelmiä, jotka keräävät, vaihtavat ja käsittelevät tietoa. Teknologia muuttaa reaalimaailman ilmiöt ja prosessit merkitykselliseksi tiedoksi ja viestintä tuo tiedon ihmisten ja koneiden saataville.

Uusien teknologioiden ja niiden käyttötapojen kehittyminen tarjoaa valmistuneille monipuoliset mahdollisuudet työskennellä niin alan start up -yrityksissä kuin kansainvälisissäkin organisaatioissa. 

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikan alalta. Lisäksi hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test -koe, kirjoittaa motivaatiokirje sekä osallistua verkossa suoritettavaan etähaastatteluun.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä ja GRE General Test -kokeesta. 

Hakuaika 1.1.2022–1.6.2022.

Tutkinto / todistus

Master of Science in Engineering (MSc)

Kustannukset

Lukukausimaksu: EU: n ulkopuolisille opiskelijoille: 6000 € / vuosi.

Koulutus on maksuton EU / ETA -maiden opiskelijoille.

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Communicative Electronics (MSc) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tallinn University of Technology (TalTech)

Haluatko lisätietoa TalTechin koulutustarjonnasta?

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 9200 opiskelijaa, joista lähes 1200 eli noin 13% on kansainvälisiä opiskelijoita. TalTechissä koulutusohjelmat ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Communicative Electronics (MSc) | päiväopinnot täytä seuraavat tiedot: