Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Tutustu Schiller International Universityn tarjontaan!

SIUssa uskotaan kokemusperäiseen oppimiseen. Yli 50 vuoden kokemuksella opetustavaksi on valikoitunut yhdistelmä teoriaa, käytännön oppeja ja vahvoja humanistisia arvoja. Tämä useampaa näkökulmaa yhdistelevä oppimismenetelmä takaa, että jokainen opiskelija saa paitsi ammatillista osaamista, myös kansainvälisen ajattelutavan ja hyvät eväät toimia erilaisten ihmisten ja kulttuurien parissa. Tavoitteena on, että opiskelijat ovat valmistuessaan valmiita toimimaan osana globaalia, maiden rajat ylittävää ja verkostoitunutta maailmaa.

Schiller International Universityn neljä kansainvälista kampusta tarjoavat korkeatasoisia kandi- ja maisteritason ohjelmia, jotka tunnustetaan laajalti Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Opetuskielenä toimii englanti, ja opinnot räätälöidään vastaamaan kunkin opiskelijan tarpeita. Opiskelijoita myös rohkaistaan suorittamaan opintojaksoja myös ulkomailla, jotta he voivat täydentää osaamistaan ja hankkia erilaisia elämänkokemuksia.

Miksi opiskella SIU:ssa?

Yhdistelmä amerikkalaista ja eurooppalaista koulutusta

SIUn opetusmalli yhdistää amerikkalaisten ja eurooppalaisten koulutusmallien parhaimpia puolia. Opinnoissa yhdistyvät ammatillisen osaamisen kartuttaminen ja vahvat humanistiset arvot. Kaikki SIU:n tutkinnot ovat akkreditoituja Yhdysvalloissa ja monessa Euroopan maassa.

Henkilökohtaistetut opinnot

Voit vaikuttaa omaan opiskelutahtiisi samalla, kun tutustut sinua kiinnostaviin aiheisiin. Opetusryhmät ovat pieniä ja opetus suunniteltu niin, että pystyt keskittymään opiskelemiseen ja saat samalla tarvitsemaasi tukea. Saat halutessasi henkilökohtaista uraohjausta heti ensimmäisestä opiskelupäivästäsi lähtien.

Joustavuus

SIU:ssa voit aloittaa opinnot missä tahansa vaiheessa vuotta. Digitaaliset luokkahuoneet antavat sinulle mahdollisuuden valita lähi- tai etätoteutuksen. Tämän lisäksi voit halutessasi vaihtaa opintojen aikana helposti kampukselta toiselle.

Monimuotoisuus

SIUssa on turvallinen ja huomioonottava ilmapiiri, jossa on tilaa erilaisille ihmisille. Voit huoletta tuntea olevasi osa joukkoa, oli oma taustasi mikä tahansa.

Työllistyminen

Opinnot SIUssa haastavat sinua ammatillisesti, ja ne sisältävät harjoittelu- ja kansainvälistymisjaksoja. Lisäksi uraneuvojat tukevat sinua uratavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa.

Yhteisöllisyys

SIUssa on tiivis opiskeluyhteisö, joka koostuu opiskelijoista, henkilökunnasta ja alumneista. Rakenna kestäviä, aitoja ja pitkään kestäviä ystävyyssuhteita, osallistu erilaisiin opiskelija-aktiviteetteihin ja liity osaksi Schiller-perhettä!

Ainutlaatuiset kokemukset

Samalla kun opiskelet, tutustut eri kulttuureihin ja SIU:n neljään kansainväliseen kampukseen. SIU tarjoaa sinulle hyvät lähtökohdat kartuttaa niin akateemista osaamista kuin henkilökohtaisiakin kokemuksia. Yhteisö myös kannustaa uteliaisuuteen ja jatkuvaan oppimiseen

Koulun maine

Schiller International University on viiden toimintavuosikymmenensä aikana rakentanut kansainvälisen verkoston, jonka osaksi sinäkin voit päästä. SIU-alumnit ympäri maailmaa ovat eläviä esimerkkejä siitä, että SIUsta saa erinomaiset lähtökohdat työelämään.

Haluatko lisätietoa Schiller International Universityn koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Schiller International Universityn koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää oppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Associate Degree in International Business Useita (4)
Bachelor Degree in Digital Business Useita (3)
Bachelor Degree in International Business Useita (4)
Bachelor Degree in International Economics Useita (3)
Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management Useita (4)
Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy Useita (4)
Master Degree in Business Administration Useita (5)
Master Degree in International Business Useita (5)
Master Degree in International Management Useita (2)
Master Degree in International Relations & Diplomacy Useita (4)
Master Degree in Management of Information Technology Useita (3)
MBA in International Hospitality and Tourism Management Useita (3)

Näytä kaikki

Errors

Want to know more about an education? Choose an education and fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Schiller International University

400 N Tampa St, Suite #1700