4,5 (2 Arvioinnit)

Maanpuolustuskorkeakoulu

paikassa Helsinki
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Maanpuolustuskorkeakoulu

» Maanpuolustuskorkeakoulu somessa

Maanpuolustuskorkeakoulu somessa

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle. Maanpuolustuskorkeakoulun tehtävänä on myös edistää sotatieteellistä tutkimusta ja antaa tutkimukseen ja alan parhaisiin käytäntöihin perustuvaa sotatieteellistä opetusta sekä kasvattaa opiskelijoita palvelemaan isänmaata ja ihmiskuntaa.

Tehtäviään hoitaessaan Maanpuolustuskorkeakoulun tulee edistää elinikäistä oppimista, toimia vuorovaikutuksessa muun yhteiskunnan kanssa sekä edistää tutkimustulosten yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Suomen ryhdikkäin yliopisto

Maanpuolustuskorkeakoulusta valmistut suoraan johtotehtäviin. Upseerina voit työskennellä erilaisissa ja monipuolisissa tehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

MPKK:n tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa puolustusvoimien sekä Rajavartiolaitoksen normaali- ja poikkeusolojen tehtävissä tarvittava osaava ja motivoitunut upseeristo sekä harjoittaa sotilaallista maanpuolustusta edistävää tutkimusta.

Tutkinnot MPKK:ssa

Maanpuolustuskorkeakoulussa on mahdollista suorittaa sotatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinto, joka johtaa upseerin uralle. Maanpuolustuskorkeakouluun hyväksytyt saavat sekä kandidaatin että maisterin tutkinnon opinto-oikeuden. Sotatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinto antaa upseereille valmiudet toimia tutkintotasoaan vastaavissa asiantuntija- ja johtotehtävissä Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa.

Maanpuolustuskorkeakoulussa on mahdollista suorittaa myös sotatieteiden maisteritutkinto viranomaisyhteistyön koulutusohjelmassa, joka ei johda upseerin uralle.

Haluatko lisätietoa Maanpuolustuskorkeakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Maanpuolustuskorkeakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Maanpuolustuskorkeakoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Sotatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinto Helsinki
Sotatieteiden maisteritutkinnon viranomaisyhteistyön koulutusohjelma (SMVIR) Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Maanpuolustuskorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Maanpuolustuskorkeakoulu

Kadettikouluntie 7
00861 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
upseeriksi.fi

Maanpuolustuskorkeakoulu sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Upseeri
30 syys 2020
Sotataidon ytimessä!

Upseerikoulutus on nykyaikainen maanpuolustukseen ja turvallisuuteen tieteelisesti pureutuva koulutus. Koulutus antaa hyvät käytännön valmiudet toimia Puolustusvoimissa johtamis...

Näytä kokonaan
4/5
PP-30
18 tammi 2014

Opinnot vaativat ehdottomasti vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan. Koulu ei ole mikään intin jatko-osa, vaan selkeästi akateeminen oppilaitos, mutta siitä huolimatta ei alalle kann...

Näytä kokonaan
Sponsoroitu