Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjyys, maisteriohjelma

Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Päiväopinnot
Lahti
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Yrittäjyys, maisteriohjelma

Tavoite

Yrittäjyys on uutta luovaa toimintaa jolle asetetaan suuria odotuksia. Yrittäjyys tuottaa talouteen uusia yrityksiä, innovaatioita, tuotteita ja palveluita ja työpaikkoja. 

Yrittäjyyttä tarvitaan myös olemassa olevan yrityskannan kehittymiselle pienistä keskisuuriksi yrityksiksi. Usealla alalla liiketoiminta on muuttunut yhä nopeampitempoiseksi ja osaamisvaatimukset sekä yrittäjille ja yrittäjiä tukeville tahoille ovat kasvaneet, yrittäjämäisyyttä kaivataan kaikissa liiketoiminnan muodoissa. Suurteollisuuden supistaessa toimintojaan, odotukset työllistämisestä on kohdistettu pk-sektorille.

Ohjelmasta valmistuneilla on hyvä tekniikan tuntemus, laaja taloudellinen osaaminen ja vahvat valmiudet yritysten kehittämis- ja johtotehtäviin. Valmistumisen jälkeen sinulla on valmius työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä, toimia vastuullisesti ja eettisesti sekä kehittää ja täydentää osaamistasi edelleen.

Koulutuksen sisältö

Ohjelmassa perehdyt laajasti yrittäjyyden eri ilmiöihin, kuten uuden liiketoiminnan luomiseen, kehittymiseen ja kasvun eri vaiheisiin. Akateemisten yrittäjyysvalmiuksien lisäksi saat tiedot ja taidot toimia hyvin erilaisissa yrittäjämäisyyttä vaativissa tehtävissä, esimerkiksi yritysten liiketoimintojen johtotehtävissä.

Opintojesi aikana perehdyt syvällisesti yrittäjyyden teoriaan ja yrittäjyyden eri piirteisiin. Yritysten perustamisen, kehittämisen ja kasvun teemat ovat ohjelman ydinainesta. Saat myös erinomaiset valmiudet hyödyntää erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia ja opit ymmärtämään ja analysoimaan yritysten menestystä. Opit vuorovaikutustaitoja ja hallitsemaan erilaisia johtamistilanteita.

Yrittäjyyden ohjelmaan haetaan tyypillisesti hyvin erilaisilla taustoilla. Koulutusohjelmaan toivotetaan tervetulleiksi niin yrittäjät kuin muillakin työelämän sektoreilla toimivat opiskelijat. Kiinnostus yrittämiseen, yrittäjämäiseen toimintatapaan tai yritysten kehittämiseen on vahvuus, joka ylläpitää motivaatiotasi opintojen aikana. Yrittäjäkokemus ei kuitenkaan ole valinnan edellytys. Myös valintasi taustalla oleva tutkinto voi vaihdella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan maisterihaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tuotantotalouden diplomi-insinööri

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto (Lappeenranta University of Technology, LUT) on toiminut vuodesta 1969 edelläkävijänä tekniikan ja talouden yhdistävänä tiedeyliopistona. Tieteellinen tutkimus ja akateeminen koulutus työllistävät kansainvälisessä yhteisössä noin 6000 opiskelijaa ja asiantuntijaa. Puhdas energia ja vesi, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ovat...


Lue lisää oppilaitoksesta Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta