Kandi- ja maisteriohjelmat

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Kendall College, paikassa Chicago
Pituus
12 quarters (10-weeks each)
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
12 quarters (10-weeks each)
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Kandidaatin tutkintoon valmistava Culinary Arts -ohjelma kouluttaa ammattilaisia ravintola-alan eri tehtäviin. Kendall College on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista hotelli- ja ravintola-alan kouluista. Se tarjoaa opiskelijoille korkealuokkaista alan akateemista ja käytännön osaamista. Oppilaitoksen Culinary Arts -ohjelma valmistaa opiskelijat menestyvälle uralle ravintola-alan johtotehtäviin. 

Opiskelu Culinary Arts -ohjelmassa

Opintojen aikana opiskelijat oppivat muun muassa ravintola-alan yrittäjiltä vaadittavia taitoja kuten elintarvikealan yrityksen suunnittelua, rakentamista sekä pyörittämistä. Opintoihin kuuluu myös yleissivistäviä kieliopintoja, matematiikkaa sekä tietotekniikka- ja viestintätaitojen opiskelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa Bachelor of Arts in Culinary Arts -ohjelmasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Kendall College on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Kansainvälisiltä hakijoilta edellytetään kielitaidon todistamista TOEFL- tai IELTS-testillä. 

TOEFL-testistä (Test of English as a Foreign Language) edellytetään vähintään kokonaispistemäärää 71. Kustakin testin neljästä osasta on saatava vähintään 17 pistettä. 

IELTS-testin alhaisin  hyväksytty pistemäärä on 5.5 tai korkeampi. Kuullun ja luetun ymmärtämisestä tulee saada kummastakin vähintään 5.5 pistettä ja esseestä sekä puhutusta osiosta vähintään 5 pistettä. 

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Kustannukset

Lukukausimaksut lukuvuonna 2015–2016

Kokoaikainen opiskelu:  $8,443 / 10 viikkoa (quarter)
Osa-aikainen opiskelu: $688 / opintopiste (credit hour)
Harjoittelu: $5,159 / 10 viikkoa (quarter) 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bachelor of Arts in Culinary Arts? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kendall College
900 N. North Branch Street

Haluatko opiskella hotelli- ja ravintola-alaa tai kauppatieteitä Yhdysvalloissa? Vuodesta 1934 korkealuokkaista koulutusta tarjonnut Kendall College on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista hotelli- ja ravintola-alan kouluista. Kendall College valmistaa opiskelijat  kansainväliselle uralle hotelli- ja ravintola-alan tehtävissä tai kauppatieteen alalla. Niin opetuksen sisällöt kuin...

Lue lisää oppilaitoksesta Kendall College ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu