Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valmennus- ja testausopin maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Maisteriohjelmat

Valmennus- ja testausopin maisteriohjelma

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on pätevöittää urheiluvalmennuksen parissa toimivia valmentajia ja siten vastata kasvavaan tarpeeseen akateemisesti pätevistä henkilöistä suomalaisessa urheiluvalmennusjärjestelmässä.

Koulutusfilosofiassa on keskeistä tutkiva oppiminen, kansainvälisyys, vahvojen perustietojen antaminen, valveutuneisuus ja itsenäisten työtaitojen kehittäminen. Koulutus antaa sinulle laaja-alaisen ja vankan osaamisen urheilijan suorituskyvyn kehittämisen periaatteista. Tutkinnon suoritettuaan opiskelija ymmärtää urheiluharjoittelun periaatteet ja niiden teoreettisen taustan sekä kykenee itsenäisesti tuottamaan tietoa ja soveltamaan sitä käytännössä urheiluvalmennuksessa.

Opiskelijana olet osa tiedeyhteisöämme ja sinulla on mahdollisuus tehdä opinnäytetyösi huippututkijoiden ohjauksessa kartuttaen eri menetelmiin liittyvää erikoisosaamista.

Tutkinnon suorittaneella on erinomaiset valmiudet toimia urheiluvalmennuksen koulutus-, johto-, kehitys- ja tutkimustehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Maisteriopinnoissa syvennetään valmennus- ja testausopin tietoja ja taitoja. Laaja pro gradu – tutkielma mahdollistaa perusteellisen syventymisen valitun opintosuunnan tieteelliseen tutkimustoimintaan. Valinnaisten aineiden opinnot (moduulit) ohjaavat opiskelijaa erikoistumaan ammatillisesti urheiluvalmennuksen johtamisessa ja akateemisissa asiantuntijatehtävissä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liikuntatieteiden maisteri

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on yksi Suomen suosituimmista yliopistoista. Kuudessa tiedekunnassa voit opiskella yli sataa oppiainetta ja monipuolisen sivuainevalikoiman avulla voit räätälöidä oman näköisen, unelmiesi tutkinnon. Jyväskylän yliopisto on kansainvälinen yliopisto keskellä Suomea aidossa opiskelijakaupungissa. Yliopistossa opiskelee vuosittain noin 1000 ulkomaalaista opiskelijaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä