Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Terveystieteiden kandiohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Jyväskylä
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Terveystieteiden kandiohjelma

Tavoite

Terveystieteiden kandidaatin tutkinnon suorittanut opiskelija tunnistaa ihmisten ja yhteisöjen terveyteen, toimintakykyyn ja fyysiseen aktiivisuuteen eri elämänvaiheissa vaikuttavia tekijöitä ja tietää minkälaisilla toimilla edellä mainittuihin tekijöihin voidaan vaikuttaa. Hän kykenee kriittisesti arvioimaan tiedon luotettavuutta.

Kandidaatti pystyy seuraamaan ja arvioimaan terveyteen ja liikuntaan liittyviä yhteiskunnallisia linjauksia ja päätöksiä. Hän kykenee toimimaan terveys-, sosiaali- ja liikunta-alan koulutus- ja palvelujärjestelmien tehtävissä ja hyödyntämään niissä terveystieteiden koulutuksessa saamiaan valmiuksia.

Koulutuksen sisältö

Terveystieteiden kandidaatin koulutuksessa paneudutaan laaja-alaisesti ihmisen terveyteen, sairauteen ja toimintakykyyn eri-ikäisillä väestöryhmillä. Keskeisiä näkökulmia on terveyden edistäminen ja terveysosaaminen, terveyden ja liikunnan sekä terveyden ja ikääntymisen väliset yhteydet sekä kuntoutus. Lisäksi tärkeässä asemassa on terveystieteellisen tutkimuksen taitojen opettelu.

Koulutus sisältää myös terveystieteisiin suunnatut viestintä- ja kieliopinnot. Sivuaineet ja valinnaiset opinnot voi valita vapaasti ja niiden avulla voi suunnata omaa asiantuntijuuttaan haluamaansa suuntaan.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveystieteiden kandidaatti

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on yksi Suomen suosituimmista yliopistoista. Kuudessa tiedekunnassa voit opiskella yli sataa oppiainetta ja monipuolisen sivuainevalikoiman avulla voit räätälöidä oman näköisen, unelmiesi tutkinnon. Jyväskylän yliopisto on kansainvälinen yliopisto keskellä Suomea aidossa opiskelijakaupungissa. Yliopistossa opiskelee vuosittain noin 1000 ulkomaalaista opiskelijaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: