Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hyvinvointiteknologian maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Syksyllä 2021
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Maisteriohjelmat

Hyvinvointiteknologian maisteriohjelma

Tavoite

Liikuntabiologinen maisterikoulutus antaa sinulle perustiedot ihmisen elimistön rakenteesta ja toiminnasta, kehon vasteista liikunnan aikana, fyysisen kunnon harjoittamisen periaatteista sekä liikunnan ja terveyden yhteyksistä.

Tutkinnon suorittaneena ymmärrät ihmisen ja teknologian välisiä yhteyksiä liikunnan ja hyvinvoinnin kehyksessä ja pystyt hyödyntämään biomekaanisen, fysiologisen ja valmennus- ja testausopin tietotaidon tuomia mahdollisuuksia liikunta- ja hyvinvointiteknologian alan asiantuntijana toimiessasi.

Koulutuksen sisältö

Monitieteisessä opintokokonaisuudessa opiskelet liikunnan ja terveyden keskeisiä näkökulmia, liikuntabiologian perusteita kehon rakenteesta, toiminnasta ja harjoittamisesta sekä yrittämiseen liittyviä kursseja. Kieli- ja viestintäopinnot sisältävät ruotsin ja englannin kursseja. Valinnaiset opinnot mahdollistavat keskittymisen omakohtaisiin tavoitteisiin valitsemalla esim. opinnäytetyötä tukevia kursseja.

Laaja pro gradu – tutkielma mahdollistaa syventymisen valitun pääaineen tieteelliseen tutkimustoimintaan tai hankkimasi tietotaidon soveltamisen yritysyhteistyönä tehtävässä tutkimuksessa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liikuntatieteiden maisteri

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on yksi Suomen suosituimmista yliopistoista. Kuudessa tiedekunnassa voit opiskella yli sataa oppiainetta ja monipuolisen sivuainevalikoiman avulla voit räätälöidä oman näköisen, unelmiesi tutkinnon. Jyväskylän yliopisto on kansainvälinen yliopisto keskellä Suomea aidossa opiskelijakaupungissa. Yliopistossa opiskelee vuosittain noin 1000 ulkomaalaista opiskelijaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä