Sivuston käyttötapa: Mobiili

Venäjän kieli ja kulttuuri, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Maisteriohjelmat

Venäjän kieli ja kulttuuri, maisteriohjelma

Tavoite

Venäjän kielen ja kulttuurin maisteriopinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisen kandidaatintutkinnon pohjalta kohti syvempää asiantuntijuutta. Voit suuntautua joko aineenopettajaksi tai venäjän kielen ja kulttuurin asiantuntijaksi. Aineenopettajan koulutuksessa kielen ja kulttuurin tuntemus yhdistyy pedagogisten taitojen kehittämiseen. Asiantuntijakoulutuksessa yhdistät venäjän kielen ja kulttuurin tuntemuksesi valitsemiesi sivuaineiden kautta hankittuun osaamiseen.

Koulutuksen sisältö

Venäjän kielen ja kulttuurin maisteriopinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin kielen, kulttuurin- ja kirjallisuudentutkimuksen kysymyksiin, paneutua tieteellisen tutkimuksen metodologiaan ja tehdä itsenäinen tutkimus. Opetuskielet ovat venäjä ja suomi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 500, ja yliopisto työllistää lähes 2 700 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio