Sivuston käyttötapa: Mobiili

Venäjän kieli ja kääntäminen, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Maisteriohjelmat

Venäjän kieli ja kääntäminen, maisteriohjelma

Tavoite

Venäjän kielen ja kääntämisen maisteriopinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisen kandidaatintutkinnon pohjalta kulttuurienvälisen viestinnän asiantuntijaksi. Kääntäjänkoulutuksessa korostuvat monikielisen viestinnän taidot sekä käytännön käännöstoimeksiannoissa tarvittavat valmiudet. Käytännön taitoja pohjustetaan tutkimustiedolla, joka syventää tulevan kääntäjän asiantuntemusta ja jota voi soveltaa kaikessa kielirajat ylittävässä viestinnässä.

 

Koulutuksen sisältö

Venäjän kielen ja kääntämisen maisteriopinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden perehtyä venäjä–suomi ja suomi–venäjä -kieliparien kääntämiseen, paneutua kääntämisen ja tulkkauksen tutkimukseen ja tehdä itsenäinen tutkimus. Opetuskielet ovat venäjä ja suomi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 500, ja yliopisto työllistää lähes 2 700 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio