Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matematiikka, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Maisteriohjelmat

Matematiikka, maisteriohjelma

Tavoite

Klassinen kompleksianalyysi, funktioavaruudet, operaattoriteoria, funktioanalyysi. Käsittämättömiä termejä asiaan vihkiytymättömille, mutta silti vain ensiaskeleita matemaatikon uralla. Joensuussa eteesi aukeaa täysin uusi maailma yliopistomatematiikan parissa.

Matematiikan oppiaineessa valmistut matemaatikoksi. Matemaatikoksi valmistuvat suuntautuvat ensisijaisesti joko matematiikan soveltajiksi tai tutkijoiksi.

Matemaatikon maisteriopinnot valmentavat asiantuntijan tehtäviin, joissa vaaditaan tarkkuutta, kokonaisuuksien hallintaa, abstraktia ajattelua ja järjestelmällisyyttä.

Koulutuksen sisältö

Maisterin tutkinnon opinnoissa erikoistut johonkin matematiikan osa-alueeseen riippuen siitä haluatko opintojen jälkeen suuntautua matematiikan tutkijaksi, vai muihin työtehtäviin.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 500, ja yliopisto työllistää lähes 2 700 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio