Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Laskentatoimi ja yritysjuridiikka, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Itsenäiset maisteriohjelmat

Laskentatoimi ja yritysjuridiikka, maisteriohjelma

Tavoite

Jotta voit hakea Laskentatoimi ja yritysjuridiikka maisterikoulutukseen, tulee sinulla olla suoritettuna alempi yliopistotutkinto, alempi ammattikorkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto. 

Laskentatoimi ja yritysjuridiikka suuntautumisvaihtoehdossa yhdistyvät yritystoiminnan kannalta keskeiset laskentatoimen ja yritysoikeuden opinnot. Yhä useammin työelämässä tarvitaan osaamista, jossa yhdistyy yritystalouden ja yritysoikeuden osaaminen. Suuntautumisvaihtoehto antaa hyvät valmiudet toimia taloudellista ja juridista osaamista edellyttävissä liiketoiminnan asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Koulutus valmentaa tunnistamaan ja hallitsemaan liiketoiminnassa esiin tulevia taloudellisia ja oikeudellisia kysymyksiä ja riskitekijöitä. Voit valita opintoja tilintarkastuksesta ja kirjanpidosta, kansainvälisestä kaupasta, verotuksesta sekä yrityksen talouden ohjauksesta. Opintojen myötä opit toimimaan analyyttisesti ja vastuullisesti erilaisten taloudellisten ja juridisten kysymysten parissa. Opit lukemaan ja tuottamaan yritysten taloudellista informaatiota. Opit ymmärtämään ja ohjaamaan yrityksen toimintaa myös juridisesta näkökulmasta.

Opintojen rakenne

Kauppatieteen maisterin opintoihin sisältyy laskentatoimen ja yritysjuridiikan opintoja, tutkimusmenetelmäopintoja, vapaasti valittava sivuaine sekä vapaavalintaisia opintoja.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio