Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aineenopettaja ja luokanopettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Kandiohjelmat

Aineenopettaja ja luokanopettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia

Tavoite

Oletko haaveillut matematiikan, fysiikan tai kemian aineenopettajan työstä lukiossa tai peruskoulussa? Oletko kenties kiinnostunut myös luokanopettajan työstä ja et osaa päättää minkälaisiin opintoihin hakisit? Itä- Suomen yliopistossa voit suorittaa tutkinnon, jolla voit saada kelpoisuuden kaikkiin edellä mainittuihin opettajan tehtäviin.

Käytännönläheisessä aineenopettajan ja luokanopettajan koulutusohjelmassa matemaattisten aineiden ja pedagogisten opintojen teoria sekä käytännöt nivoutuvat yhteen tutkinnoksi, joka antaa erinomaiset valmiudet erilaisiin opettajan tehtäviin.

Koulutusohjelmasta valmistuvalla opettajalla on yhden tai useamman matemaattisen aineen (pääaineen lisäksi yleensä matematiikka, fysiikka tai kemia) ja luokanopettajan kelpoisuus. Tutkinto mahdollistaa monipuolisen työllistymisen kaikilla koulutusasteilla.

Opintojen rakenne

Opinnot koostuvat pääaineen opinnoista, toisen opetettavan aineen opinnoista, opettajan pedagogisista opinnoista (60 op), luokanopettajan kelpoisuuden antavista perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien opinnoista (60 op) kieli- ja viestintäopinnoista sekä vapaasti valittavista opinnoista.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri, Luonnontieteiden kandidaatti

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 500, ja yliopisto työllistää lähes 2 700 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio