Edith Cowan University

paikassa Perth
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2023

  • Lukukausi 1: 20 helmikuuta – 17 kesäkuuta
  • Lukukausi 2: 24 heinäkuuta – 18 marraskuuta

Useimmat kurssit ja tutkinnot alkavat sekä heinä- että helmikuussa. Huomaa, että orientaatioviikko alkaa viikkoa ennen kurssin alkua.

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowanin yliopisto (ECU) Perthissä, Länsi -Australiassa, on moderni, innovatiivinen tulevaisuuteen suuntautunut yliopisto. Edith Cowanin yliopisto sopii sinulle, joka haluat akateemisen ja käytännönläheisen koulutuksen sekä tutustua Australian kauniiseen länsirannikkoon. Edith Cowanin yliopisto kuuluu maailman merkittävimpiin alle 50 -vuotiaiden yliopistojen joukkoon. Yliopisto on saanut myös korkeat arvosanat opiskelijoilta, jotka nauttivat sekä koulusta että ympäristöstä.

Yliopisto on peräisin vuodelta 1902 ja on nykyään Länsi -Australian osavaltion toiseksi suurin yliopisto. Palvelu, ammattitaito ja yrittäjyys kuvaavat yliopistoa hyvin. Koulutukset järjestetään yhteistyössä liike -elämän kanssa, mikä valmistaa sinut hyvin työlämään. Yliopistossa on 22 000 opiskelijaa, joista 2500 on kansainvälisiä opiskelijoita. Yliopiston suosituimpiin oppiaineisiin kuuluu kyberturvallisuus / terrorismin torjunta, urheilutiede, musiikki, näytteleminen, muotoilu, liiketoiminta, laki ja tekniikka.

Kiinnostuitko opiskelusta Edit Cowan Univeristyssä?

Jos kiinnostuit opiskelusta ja haluaisit kuulla lisää tai kaipaat apua hakemisessa, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön.


Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kurssimaksut

Kurssimaksut 2023

Opiskelu ulkomailla – 1–2 lukukautta

Alkaen 6960 AUD lukukautta kohden, jos opiskelet 4 kurssia.

Alkaen 5220 AUD lukukautta kohden, jos opiskelet 3 kurssia.

Bachelor's degree – 3 vuotta

Alkaen 15 900 AUD lukukautta kohti tutkinnosta riippuen. Stipendi voi vaikuttaa kustannuksiin.

Master's degree – 1–2 vuotta

Alkaen 11 900 AUD tutkinnosta riippuen.

Asuminen

Asuminen kampuksella

Jos haluat majoittua kampuksella, ECU tarjoaa useita vaihtoehtoja. Kampuksella asut modernissa yhden hengen huoneessa. Käytössäsi on keittiö sekä kaksi kylpyhuonetta, jotka jaetaan viiden muun opiskelijan kanssa. Yliopiston kampuksella sijaitsevan asunnon hinta on 164 AUD (noin 105 EUR) viikossa. Kaikki kampukset ovat kauppojen ja liikuntapaikkojen vieressä ja niihin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä.

Majoittuminen kampuksen ulkopuolella

Monet haluavat asua yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa jakamalla asuinhuoneiston tai talon kampuksen ulkouolelta. Hinnat vaihtelevat sijainnin ja standardien mukaan. Asuminen maksaa yleensä 120 AUD (noin 80 EUR) ja 510 AUD (noin 320 EUR) viikossa / henkilö. Kansainvälisenä opiskelijana voit saada apua Edith Cowanin yliopiston kansainväliseltä toimistolta. Voit saada esimerkiksi kuljetuksen uuteen majoitukseen tai apua eri majoitusvaihtoehtojen vierailussa. On suositeltavaa nähdä huoneisto ennen päätöksen tekemistä.

Muista lukea vuokrasopimus huolellisesti ennen sen allekirjoittamista. Asuntosopimus yleensä velvoittaa sinut maksamaan tietyn määrän asuinkuukausia, vaikka muuttaisitkin pois jo aikaisemmin. Blueberry tai ECU eivät ota vastuuta majoituksesta tai sopimuksista, jotka teet kampuksen ulkopuolella.

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Bachelor’s Degree Perth
Master’s Degree (1–2 vuotta) Perth
Opiskele ulkomailla (1–2 lukukautta) Perth
Postgraduate Certificates (1 lukukausi) Perth
Postgraduate Diplomas (2 lukukautta) Perth

Ota yhteyttä

Request information

Oletko kiinnostunut hakemaan oppilaitokseen? Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin autamme sinua.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Edith Cowan University

270 joondalup dr
joondalup

Sponsoroitu