» Tampereen teknillinen yliopisto somessa

TTY

Tampereen teknillinen yliopisto

Tekniikan kansainvälinen huippuyliopisto

Haluatko opiskella diplomi-insinööriksi tai arkkitehdiksi nykyaikaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä10 500 muun opiskelijan kanssa?

Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) keskittyy tekniikan ja arkkitehtuurin tutkimukseen ja tähän tutkimukseen perustuvaan ylimpään opetukseen. TTY tunnetaan innovatiivisuudesta ja dynaamisuudesta. TTY on kansainvälinen teknologisen kehityksen tiennäyttäjä ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän yhteistyökumppani. TTY on aloillaan Suomen vetovoimaisin tutkimus- ja opiskeluympäristö. Kansainvälisyys on luonteva osa kaikkea toimintaa.

Tampereen teknillisestä yliopistosta valmistuvat diplomi-insinöörit, arkkitehdit sekä tekniikan ja filosofian tohtorit työllistyvät lähes 100%:sti, suurin osa elinkeinoelämän palvelukseen.

Opiskelu Tampereen teknillisessä yliopistossa

Vaikka TTY onkin teknillinen yliopisto, ei opiskelu ole pelkkää tekniikkaa. Tutkintoihin kuuluu tekniikan ja luonnontieteiden lisäksi aina myös talouden ja kielten opintoja. Yliopistossa voi opiskella myös esimerkiksi yrittäjyyttä, tulevaisuudentutkimusta tai logistiikkaa.

TTY:n monipuoliset opiskelualat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden opiskella nykyaikaisessa ja kansainvälisessä teknillisessä yliopistossa. Yliopistolla opiskelee tai työskentelee noin 1 500 ulkomaalaista yli 60 maasta. TTY:n opiskelijoilla on mahdollisuus valita vaihto-opiskelupaikka lähes 300:sta yhteistyöyliopistosta ympäri maailmaa.

TTY:n opiskelijat ovat usein jo opiskeluvaiheessa mukana konkreettisissa yritysten kanssa toteutettavissa tutkimus- ja kehityshankkeissa. Tämä varmistaa sen, että opiskelijat pääsevät seuraamaan uusimman tutkimustiedon soveltamista elinkeinoelämän tarpeisiin.

Haluatko lisätietoa TTY:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Tampereen teknillisen yliopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää TTY:lle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. Voit myös lukea lisää osoitteesta www.tut.fi/fi/tule-opiskelemaan.

Liity TTY:n joukkoon ja luo oma menestystarinasi.

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Tampereen teknillinen yliopisto.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen

Tampereen teknillinen yliopisto

Hakijapalvelut (tietotalo TC161)
Korkeakoulunkatu 1
33720 Tampere

Näytä puhelinnumero
www.tut.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Tampereen teknillinen yliopisto

Arvostelut

(4)
A   |   14.8.2014
TTY:n parhaita puolia oli ehdottomasti opintojen joustavuus! Ketään ei pakotettu tunneille, mutta niillä oli kannattavaa käydä. Isossa koulussa kaikille löytyy varmasti kaikkea. Fuksi-/teekkari-tapahtumissa on helppo tavata uusia opiskelijakavereita ja meininki on hyvin rento.
          (3)
Make   |   4.3.2014

(4)
Teemu Syväjärvi   |   11.2.2012
Matemaattisten aineiden opettajakoulutus on TTY:llä oleva erikoislinja, jonne on melko vaikea päästä sisään ja jossa opiskelu on painottunut matematiikkaan ja luonnontieteisiin. Lisäksi välillä käydään Tampereen yliopistolla opiskelemassa vuoden verran kasvatustiedettä.